Samsung Smart Switch ile telefon nasıl hızlı güncellenir? - Haberler - indir.com

Samsung Smart Switch ile telefon nasıl hızlı güncellenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-03 17:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Samsung' un kendi uygulaması olan Smart Switch uygulaması ,Samsung kullanıcıları için veri yedekleme ve geri yükleme gibi işlemlerin yanında az bilinen bir özelliğe daha sahip. Samsung kullanıcıları Smart Switch uygulaması ile OTA üzerinden telefonlarını daha hızlı ve daha güvenli bir şeklide güncelleyebilirler.

Kullanıcılar bazı durumlarda oparatörlerden kaynaklanan sorunlar ve telefon yazılımındaki hata sebebi ile telefonların güncellemesi yayınlansa dahi güncellemesi gerçekleşemiyor. Samsung' un masaüstü uygulaması olan Smart Switch uygulaması sayesinde akıllı telefon veri yedeklemesi ve geri yüklemesi yanında otomatik olarak gerçekleşemeyen güncellemelerinizi manuel olarak cihazınıza yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Smart Switch ile Yazılım Güncellemeleri Nasıl Yüklenir?

  • İlk olarak,  Smart Switch web sitesini ziyaret ederek kullandığınız bilgisayar için Smart Switch masaüstü uygulamasını indirin.
  • Ardından Samsung akıllı telefonunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın.
  • Telefonunuzu daha önce bilgisayarınıza takmadıysanız cihazınız erişim için izin isteyecektir. Açılır penceredeki 'İzin ver' butonuna dokunun.
  • Smart Switch telefonunuzu tanımadıysa 'Daha Fazla'ya tıklayın ve Cihaz sürücüsünü yeniden kur seçeneğine tıklayın. Ardından Smart Switch'i yeniden başlatın.
  • Birkaç dakika sonra Smart Switch telefonunuzu tanıyacaktır. Ana ekranda yedekleme ve geri yükleme seçenekleri göreceksiniz fakat güncelleme için bu işlemleri gerçekleştirmeniz gerekmiyor.
  • Bağlantı gerçekleştiğinde Smart Switch güncelleme kontrolünü otomatik olarak yapacaktır. Eğer bir yazılım güncellemesi söz konusu ise ekranda bir açılır pencere bildirimi oluşacak.
  • Güncelle seçeneğine tıkladığınızda uygulama yazılımı önce bilgisayara indirecek, daha sonra da telefona yükleyecektir. Telefonunuz bu süreçte yeniden başlatılacak ve işlem 10 dakika kadar sürecek.
  • Eğer Smart Switch'in Samsung herhangi bir güncelleme yayınladığında telefona yüklemek üzere otomatik olarak indirmesini isterseniz, 'Daha Fazla'ya tıkladıktan sonra 'Tercihler'e tıklayabilir, Yazılım Güncellemesi sekmesinden 'En Son İndirme Öncesi Yazılım' seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  • Eğer bu seçeneği işaretlerseniz Smart Switch, herhangi bir yazılım güncellemesi indirdiyse telefonunuzu USB ile bilgisayara bağladığınızda otomatik olarak güncelleme işlemini gerçekleştirecek.

 





PAYLAŞ