Samsung SM-W2019 Görüntülendi! - Haberler - indir.com

Samsung SM-W2019 Görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 15:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi olan SM-W2019, bu yıl kapaklı telefon olarak çıkacak. Kapaklı telefon devri ülkemizde uzun bir zaman önce geçerliydi fakat bu günlerde herkes akıllı tuşsuz telefon kullanılıyor. Son yıllarda  Çin ve Güney Kore'de her yıl daha yüksek kalitede kapaklı telefonlar üretiliyor. Samsung'da yeni kapaklı telefonu olacak olan Samsung SM-W2019, Çinli TENAA'da sızdırıldı. Ayrıca bu hafta başlarında Lykan kod adı ile Bluetooth sertifikası da aldı.

Samsung SM-W2019 Görüntülendi!

Bu yeni çıkacak olan Samsung'un telefonunda alışılmadık bir şey yok. İki ekran, tuş takımı, Bixby tuşu ve gezinme düğmeleri bulunduruyor. SM-W2019'nin Snapdragon işlemciye sahip olacağı ve çift arka kamera ile birlikte geleceği düşünülüyor. SM-W2019'un tasarımı aynı diğer kapaklı telefon gibi olacak. Çift diyaframlı bir kameraya ek olarak AR Emoji, Scene Optimizer ve Flawe Detection gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Ekranı muhtemelen AMOLED Full HD çözünürlükte olacaktır. Wi-Fi sertifikasına bakıldığında bu kapaklı telefon Andriod 8.1 Oreo ile birlikte gelecek ve Android 9.0 Pie güncellemesini ise piyasaya çıkışından birkaç ay sonra gelecek. Samsung W2018 geçen sene Aralık ayında piyasaya çıkmıştı. Bu yüzden bu telefonunda benzer bir tarihte piyasaya çıkacağını düşünüyoruz. Gerekli sertifikaların çoğunu aldığını düşünürsek bu daha erken olabilir fakat çıkış tarihi ile ilgili çok bir bilgi yok. Şimdilik sadece tahmin edebiliyoruz. Bu kapaklı telefonun birçok yerde satışa sunulmayacağını da ayrıca belirtelim. 

Samsung'un Android Pie İle Sunacağı YeniliklerSamsung'un Android Pie İle Sunacağı Yenilikler

Çünkü dünyanın birçok yerinde artık kapaklı telefonlar kullanılmıyor. Yeni model çentikli tasarımlara sahip ekran üzerinde parmak izi okuyucusu bulunan telefonlar kullanılıyor. Ayrıca tuş takımı yerine ekran klavyesi bulunuyor. Fakat Güney Kore ve Çin gibi ülkelerde hala kapaklı telefonlar popüler. Hatta Samsung bu kapaklı telefonlardan hiç de küçümsenmeyecek kadar gelir elde ediyor. Bu yüzden her sene yeni bir kapaklı telefonunu çıkartıyor. Telefonun özelliklerine bakıldığında modern telefonlardan bir eksiği olmadığını görebilirsiniz. Sadece tuş takımı ve eski bir tasarıma sahip. Bunların dışında oldukça güçlü işlemcisi ve mükemmel fotoğraflar çekebilecek kamerası bulunuyor. Yani telefon küçümsenmeyecek kadar iyi performans sergiliyor.


Samsung Galaxy Note 9 Android Pie Arayüzü GözüktüSamsung Galaxy Note 9 Android Pie Arayüzü Gözüktü
Samsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da GöreceğizSamsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da Göreceğiz
Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!

PAYLAŞ