Samsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde Çalışıyor - Haberler - indir.com

Samsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde Çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-22 21:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılı ile beraber akıllı telefonların katlanabilir bir yapıya büründüğünü görmeye başladık. Bu durumun son örneği olan Güney Koreli şirket Samsung, Galaxy Fold modeli ile dikkatleri çekmişti. Ancak cihazlarda yaşanan bir ekran sorunundan ötürü piyasaya sürülecek tarih ertelenmişti. Şimdi ise katlanabilir modellerde gelişim göstermek isteyen şirketin daha büyük ekranlı ve üçe katlanabilir bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Henüz şirketin katlanabilir ilk modeli olan Galaxy Fold modeli bile piyasada olmazken, yeni bir katlanabilir yapıya sahip cihaz hakkında sızıntılar gelmeye başladı. LetsGoDigital tarafından paylaşılan çizimlere göre Samsung’un daha büyük ekrana sahip bir model üzerinde çalıştığı gözüküyor.

Üçe Katlanabilir Telefon Geliyor

Samsung Galaxy Fold Batarya Performansı Göz KamaştırıyorSamsung Galaxy Fold Batarya Performansı Göz Kamaştırıyor

Henüz doğruluğu kesinleşmeyen bu çizimlere göre Samsung’un yeni katlanabilir modelinin daha büyük bir ekranlı ve en az 8 inç seviyesinde olacağı düşünülüyor. Ekran daha fazla büyüyeceği için taşınabilirlik zor olacak. Şirket ise bu noktada üçe katlanabilir bir yapı kullanabilir. Görsellere göre Samsung’un üçe katlanabilir bir model tasarladığı gözüküyor.

Bazı kaynaklara göre ise 13 inçlik katlanabilir bir ekran geliştirildiği belirtiliyor. Ancak böyle büyük bir ekranın kaç çeşit katlanabileceği gibi sorular şuan için yanıtını bulmuş değil. Ancak henüz Galaxy Fold ile beklediği olumlu yanıtları alamamışken, üçe katlanabilir modellerin erken olduğu düşünceleri bulunuyor. Bakalım şirket Galaxy Fold’da yaşanan sorunları düzeltecek ve yeni ekranı üzerinde çalışmalarını sürdürecek mi göreceğiz.  


Samsung Galaxy Fold'un Lansmanı ErtelendiSamsung Galaxy Fold'un Lansmanı Ertelendi

PAYLAŞ