Samsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşinde - Haberler - indir.com

Samsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşinde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Samsung, katlanabilir telefondan sonra şimdi de katlanabilir batarya için patent başvurusunda bulundu.

2019 yılı birlikte akıllı telefonlar yepyeni teknoloji ve özellikler getirmeye hazırlanıyor. Bu teknolojilerin ve özelliklerin birçoğu şimdiden konuşulmaya başlandı. Gelecek yıl akıllı telefonlarla birlikte çıkması beklenen ve en çok merak edilen yeni teknolojilerden birisi, katlanabilir akıllı telefonlar. Bu özelliğe dair 2018 yılı içerisinde de pek çok haber gündeme geldi. İlk olarak Samsung’la anılmaya başlansa da Huawei, Xiaomi gibi diğer akıllı telefon üreticileri de 2019’da katlanabilir telefonlarla karşımıza çıkabilir.

Samsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktıSamsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı

Samsung, gelecek yıl katlanabilir telefonunun yanı sıra, yeni planlar üzerinde de çalışıyor gibi görünüyor. Teknoloji dünyasının önemli ismi Samsung, şimdi de katlanabilir batarya üretmeye hazırlanıyor.

Samsung, katlanabilir batarya için patent başvurusu yaptı

Katlanabilir telefondan sonra şimdi de katlanabilir batarya için kolları sıvayan Samsung, yeni teknolojisi için ilk adımı attı. Patent başvurusundan sonra ortaya çıkan bir görselde, dalgalı ve düz şekillerde batarya kılıfı görüldü.  Bu da haberi doğrular nitelikte bir görsel oldu. Katlanabilir telefonlar için gerekli olan katlanabilir batarya, cihaz katlanırken kırılmanın önüne geçmiş olacak. Samsung’un da bu ürünü bu düşünce ile geliştirdiği tahmin ediliyor.

Teknoloji devi birkaç yıl önce Kore’de gerçekleşen InterBattery fuarında, katlanabilir bir bataryadan söz etmişti. Samsung bu fuarda, esnek batarya teknolojisine yön verecekleri iddiasında bulunmuştu. Patent başvurusuna bakılırsa, Samsung bu konuda haklı çıkacak gibi görünüyor. Bu bataryanın ortaya çıkış süreci, prototip hakkındaki belirsizlikler nedeniyle gecikti. Önümüzdeki yıl içerisinde, daha somut bir şekilde kendisinden söz ettirmesi bekleniyor.


Samsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli GeliyorSamsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli Geliyor
Samsung Galaxy S10'dan 5G AçıklamasıSamsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması
Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!

PAYLAŞ