Samsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Samsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-21 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2021 yılı için yeni modeller üzerinde çalışmaya başlayan Samsung’un şeffaf ekran teknolojisi üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Ürettiği akıllı telefonlarla Android dünyasının en çok talep gören markası olan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki sene piyasaya süreceği cihazların listesi geçtiğimiz günlerde Max Weinbach tarafından Twitter üzerinden sızdırılmıştı. 2021 senesinde yedi adet üst seviye model tanıtılması beklenen şirket hakkında bugün heyecanlandıran yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Twitter kullanıcısı @cozyplanes’in yapmış olduğu paylaşımına göre, Samsung 2021 yılında şeffaf ekranlı bir akıllı telefon da tanıtacak. 

Samsung Galaxy Note serisinin geleceği hakkında açıklama yaptıSamsung Galaxy Note serisinin geleceği hakkında açıklama yaptı

Samsung 2021 yılına iddialı bir başlangıç yapacak

Henüz detayları tam olarak belli olmayan şeffaf ekranlı telefonun ekran dışındaki özellikleri bilinmiyor. Fakat donanım bileşenlerin cihazın alt kısmına konumlandırılması muhtemel gibi görünüyor. Teknolojinin hızla ilerleyişi şirketleri de farklı teknolojiler geliştirmeye teşvik ediyor. Hatırlarsanız öncesinde Xiaomi 55 inçlik Mi TV LUX olarak isimlendirilen şeffaf ekranlı bir televizyon tanıtmıştı. Samsung’un şeffaf ekranlı televizyonun da benzer bir görünüme sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra şirket önümüzdeki sene üç adet katlanabilir ekranlı akıllı telefon ve bir tablette tanıtacağı biliniyor.

Samsung Galaxy M62 özellikleri sızdırıldı

Şirketin önümüzdeki sene katlanabilir ekranlı telefon ve tablet pazarında oldukça dikkat çekeceği şimdiden kesinleşmiş durumda. Bu cihazların nasıl bir görünüme sahip olacağı henüz kesinleşmemiş olsa da bazı tasarım tahminleri yavaş yavaş gelmeye başladı. Bu cihazların bünyesinde iki adet menteşeye sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra paylaşımında heyecan verici bir açıklama da yapan Tron attığı tweetle, Samsung’un “asla olmasını düşünmediğimiz” bir ürün daha tanıtmayı planladığını da ekliyor.


Samsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendiSamsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendi
iPhone 12 Pro Max, DxOMark'ta Samsung'u geçemediiPhone 12 Pro Max, DxOMark'ta Samsung'u geçemedi

PAYLAŞ