Samsung S9 bekleyenleri üzecek sızıntı - Haberler - indir.com

Samsung S9 bekleyenleri üzecek sızıntı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-21 09:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Her geçen gün Samsung Galaxy S9 hakkında sızıntılar alıyoruz. Telefon ve telefon için çıkan koruma kılıfları ile telefonun nasıl olacağını öğrenmiş oluyoruz. En son Olixar'dan gelen iki yeni kılıf görüntüsü, telefonun nasıl olacağını bir kez daha doğruladı. Tüm genel hatları ile Galaxy S8'e olan benzerliği ile gündeme gelen Galaxy S9, Galaxy Note 8'de bulunan çift kameranın arkasından yeniden tek kameraya inme kararı almış gibi görünüyor. Apple'ın politikasını izleyecek olan Samsung, Galaxy S9'larda iPhone 8'lerde olduğu gibi tek kamera kullanacak. Ayrıca şirketin almış olduğu karar göre Galaxy S9+'larda iPhone 8 Plus'lar gibi çift kamerayla çıkış yapacak.

Pixel'in tek kamera olmasına rağmen gayet başarılı portre modları yakalayabilmesi, Samsung'un aynı başarıyı elde edip etmeyeceğini ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz. Tek kamera sistemi çok başarılı olsa bile, Samsung'un böyle bir karar alması Samsung satışlarını değiştirebilir.

Samsung Galaxy S9 için çıkan sızıntılara göre, telefon ekranının içerisine yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu olmayacak ve bunun yerine, geçen senenin yanlışından örnek alınarak kameranın ya da kameraların altına dikey olarak bir parmak izi okuyucu yerleştirilmiş. Snapdragon 845 yonga seti ve 6GB RAM seçenekleri ile gelmesi beklenen Galaxy S9 ve S9+'ın çok yakında yeni sızıntıları gelecektir. Bu sebepten takipte kalmanızı ve bizi okumanızı tavsiye ederim.





PAYLAŞ