Samsung S Pen desteği verdiği cihazları arttırmayı hedefliyor - Haberler - indir.com

Samsung S Pen desteği verdiği cihazları arttırmayı hedefliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-23 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Fold 3 için beklenen yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Modelin ortaya çıkan yeni önemli detayına göre cihazda S Pen desteği olacağı belli oldu. Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli bildiğiniz üzere şirketin 2021 yılında satışa çıkacak olan en üst seviye katlanabilir akıllı telefon olacak. Şirketin genel olarak en gelişmiş amiral gemisi akıllı telefonu olacak model, en son selfie kamerasını ekran altına alacak teknolojisi ile gündeme gelmişti. Şimdi ise modelin S Pen ile geleceği tekrardan ortaya çıktı.

Söylenene göre Samsung, katlanabilir telefonlar için S Pen kullanılabilir yapıya sahip olacak. Bu teknolojinin tam olarak Galaxy Z Fold 3 bünyesinde kullanılacağı ve bu durumun Galaxy Note serisini tarihe gömmesi bekleniyor. Diğer yandan 2021’de Galaxy Note modelinin gelme ihtimali de bulunuyor. Ayrıca Lite model geleceği de düşünülürken, tahminlere göre Galaxy Note 21 FE tarzında bir isimle gelebilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A52’nin detayları belli olduSamsung Galaxy A52’nin detayları belli oldu

Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkında bilinen detaylar

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin 1999 dolarlık bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor. Katlanabilir olacak olan Z Fold 3, bilinenlere göre 7.55 inç bir ana ekrana sahip olacak. Modelin dış tarafında ise ekran olarak 6.21 inç olacağı söyleniyor. Ekranın LTPO temelli olduğu ve 120 Hz yenileme sunacağı bekleniyor. Z Fold 3’ün ekran noktasında dikkatleri çekmesi beklenirken, işlemcü gücü noktasında ise Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemcilerden gücünü alacak.

Modele dair bilinen özellikler ve detaylar bunlardan ibaret olurken, ilerleyen dönemlerde cihaza dair çok daha net bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor. Bakalım Galaxy Z Fold 3 ne gibi özellikler sunacak göreceğiz.


İlk ekran altı kamera teknolojisi Galaxy Z Fold 3'te kullanılacakİlk ekran altı kamera teknolojisi Galaxy Z Fold 3'te kullanılacak
Samsung Galaxy A52 ve A72 özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 ve A72 özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ