Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi? - Haberler - indir.com

Samsung Rize, şirketin yeni telefon serisi olabilir mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 15:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung, Galaxy Rize adında yeni bir telefon serisi üretebilir. Gelecek sene içerisinde Samsung'un orta seviyeli akıllı telefonları Rize markası ile birlikte ortaya çıkabilir. Fakat bu isim dışında birçok alternatif isim de bulunuyor. Peki Galaxy Rize, Samsung'un yeni serisi olabilir mi?

Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi YanılttıSamsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı

Galaxy Rize, Samsung'un yeni serisi olabilir mi?

LetsGoDigital tarafından yakalanan İngiltere'deki marka başvuruları içerisinde, Samsung şirketinin Rize10, Samsung Rize20 ve Samsung Rize30 isimlerinden bahsediliyor. Marka başvurusu sadece isimlerden bahsettiği için telefonların nasıl olacağı hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Paylaşılan raporlara göre Samsung şirketinin bir sonraki amiral gemisi serisini farklılaştırma girişimine dair bir işaret olabilir. Aynı Apple şirketinin X ile yaptığı gibi. Başka bir iddiaya göre ise bu telefonlar ortaya seviye cihazlar olacak. 

Bir başka ihtimali değerlendirmek gerekirse Galaxy Rize'ın firmanın katlanabilen telefonlarına ait bir ad olması. Samsung'un amiral gemisi serisi hakkında bilgi sahibi olmak için Şubat ayının sonunu beklememiz gerekecek. Şubat ayının sonunda düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde yeni bilgilere sahip olacağız. Yani bu isimler ve telefonlar hakkındaki belirsizlik Şubat ayının sonunda düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkacak.


Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni BilgilerSamsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler
Samsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşindeSamsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşinde
Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?

PAYLAŞ