Samsung Q7FN QLED TV İncelemesi - Haberler - indir.com

Samsung Q7FN QLED TV İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 16:51:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : İnceleme

Samsung'un 2017 QLED TV'leri içerisinde 4K HDR TV'ler neler yapabileceklerini müşterilerine sunmak için harika bir vitrin. Birbirinden farklı olan ve başarılı özellikler ile gelen bu televizyon modellerinden sonra ise bu defa da QLED'lerin 2018 modelleri satışa sunulduğunu biliyorsunuz. Bugün biz ise sizler için bahsettiğimiz bu modeller arasında 55 Q7FN QLED TV'nin özelliklerine yakından bakacağız. 

3 farklı ekran boyutları ile gelen Samsung'un 2018 Q7F QLED 4K TV modelleri, geniş ekran seven kişiler için bir hayli ideal. Samsung 2018 Q7F QLD 4K TV'lerden 55 diğer modellere göre darken, daha geniş görüntü isteyen kişilere tavsiyemiz 65 ve 75 gibi devası ekranlı modeller kişilere tavsiyemiz. Şu gerçeği herkes iyi biliyor ki bir televizyon ne kadar geniş ekrana sahipse o kadar etkileyici ve büyüleyici geliyor insanlara. Bu anlamda düşünüldüğü zaman ise 75 model en ideal ve ihtişamlı model olarak geliyor. 

Samsung Q7FN QLED TV'lerin tasarımı nasıl?

Televizyonun özelliklerine geçmeden önce sizlere televizyonun tasarımı hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Sizlere tasarım hakkında bilgi verirken aynı zamanda Samsung Q7FN QLED TV modellerinin önemli özelliklerinden bazılarına değineceğiz. Kavisli bir model olmayan  Samsung Q7FN QLED TV modelleri, bir önceki model olan Samsung 55NU8500 modeli 55 inç boyutunda kavisli hatlara sahip bir televizyon olarak karşımıza çıkmıştı. Bu sefer ise karşımıza kavissiz düz bir model olarak çıkıyor. 

Farklı tasarımlarla da kullanabilirsiniz

Çerçeve tercih etmeden tasarım benimseyen Samsung Q7FN QLED TV, bu özelliği sayesinde çerçeve sınırlarını ortadan kaldırmış oluyor. Bu özelliği sayesinde sahip olduğu geniş ekran özelliği daha da büyüyerek daha geniş bir görüntü sunmuş oluyor. Minimalist tasarım yaklaşımı yalnızca çerçevesiz ekran özelliğinde sunmayan Samsung Q7FN QLED TV, sahip şık standı sayesinde kendini her anlamda belli ediyor. Samsung size bu televizyonla birlikte öyle bir özellik sunuyor ki dilerseniz kendi zevkinize göre standını değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz yer çekimi ayağı ya da stüdya ayağı gibi 2 farklı modern seçenekleri kullanabilirsiniz. Ama siz televizyonu duvara asmayı sevenlerdenseniz Samsung size bu imkanı da sunuyor. 

 





PAYLAŞ