Samsung Podcast uygulaması çok hızlı büyüyor - Haberler - indir.com

Samsung Podcast uygulaması çok hızlı büyüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-29 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un sahip olduğu Samsung Free, Samsung’un sahip olduğu haberler, oyunlar, videolar ve diğer içeriklere erişilebilen bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama hızlı bir şekilde gelişmeye devam ederken, Podcast özelliği ile gelen yeni güncelleme, Samsung Free uygulamasının tüm cihazlarda kullanılmasına olanak tanıyor. Kaynaklara göre ise şirket yeni bir Podcast işlevini uygulamaya dahil etti. Podcast özelliği şuan için sadece Samsung Galaxy S serisi ve Note serisinin bazı modellerin aktif olarak karşımıza çıkıyor. Önümüzdeki günlerde ise bu yeni işlevin tüm Samsung cihazlarda aktif olması bekleniyor.

Samsung Free ile Podcast imkanı

Apple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacakApple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacak

Samsung Free uygulamasına hesabınız ile giriş yaptıktan sonra alt çubukta yer alan podcastlere tıklayarak 75.000’den fazla podcaste erişebilirsiniz. Ancak bu erişimi aktif hale getirmek için Gizlilik Bildirimi’ni kabul etmek gerekiyor. Samsung’un popüler uygulaması Samsung Free, Samsung Daily’nin yerini aldı. Uygulamada yer alan podcastleri, Amerika’daki popüler podcast sağlayıcısı Samsung’a hakları ile beraber verdi. Bu kapsamda uygulamadaki 75.000 yakın podcast, ücretsiz şekilde izlenebiliyor.

OneUI 3.0 güncellemesini kullanan Galaxy S20 ve Note serisi modellerde, Samsung Daily artık bulunmuyor. Bu cihazlarda, Samsung Free adlı güncel ve işlevsel uygulama yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Galaxy S21 serisi de Samsung Free’ye sahip durumda. Uygulamada canlı TV şovları, makale ve haberler bulunuyor. Bunlara erişim ücretsiz olurken, uygulamanın diğer Samsung cihazlarda da aktif olması bekleniyor.


Samsung performans canavarı DDR5 Ram'i TanıttıSamsung performans canavarı DDR5 Ram'i Tanıttı
Samsung'dan 200 megapiksel devasa kameralı telefon!Samsung'dan 200 megapiksel devasa kameralı telefon!

PAYLAŞ