Samsung, PlayGalaxy Link hizmetini sonlandırıyor - Haberler - indir.com

Samsung, PlayGalaxy Link hizmetini sonlandırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 09:49:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji Samsung, geçtiğimiz yıl içerisinde duyurusunu yaptığı PlayGalaxy Link adlı oyun akış servisine son vereceğini açıkladı. Bu karar sebebiyle şirket 27 Mart tarihinde söz konusu bu servisin fişini çekecek. Teknoloji şirketi Samsung geçtiğimiz yıl içerisinde PlayGalaxy Lİnk adlı yeni oyun akışı servisini kullanıcılarına duyurmuştu. Fakat yapılan yeni bir açıklama ile beraber, bu Samsung hizmetine de son verileceği açıklandı. 

PlayGalaxy Link kapatılıyor

PlayGalaxy Link hizmeti şirketin vermiş olduğu karar ile 27 Mart tarihinde kapatılacak. PlayGalaxy Link hizmetinin, Microsoft Project xCloud ve Google Stadia gibi hizmetlerin aksine bir bulut oyun akış hizmeti olmadığını belirtmek gerekiyor. Bu servis ile beraber Samsung akıllı cep telefonu sahipleri hareket halindeyken PC oyunlarını da oynayabiliyordu. Geride bıraktığımız Aralık ayında Galaxy Fold, S9, Note9 ve A90 gibi model desteği eklenen PlayGalaxy Link hizmetinin artık kapatılacağı aktarıldı. 

Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bugün yaptığı açıklama ile beraber PlayGalaxy Link servisinin, iç politika değişiklikleri nedeniyle 27 Mart 2020 tarihinde son bulacağını aktardı. Şirket, PlayGalaxy Link geliştirme kaynaklarının yeni projeler için daha etkili bir şekilde kullanılacağını dile getirirken, Samsung'un Microsoft ile ortak bir çalışma yürütmesi ile beraber Galaxy adlı telefonlar Project xCloud oyun akış hizmetini getireceği de söylenen bilgiler arasındadır. PlayGalaxy Link servisinin kapatılması ile beraber yakın zamanda farklı planların devreye gireceği ve şirketin PlayGalaxy Link servisini çok daha farklı şekilde kullanılacağı düşünülüyor. 



PAYLAŞ