Samsung Pay İçin PayPal Desteği Getirildi - Haberler - indir.com

Samsung Pay İçin PayPal Desteği Getirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-11 12:20:34
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung Pay için sunulan yeni güncelleme ile artık PayPal hesaplarında yer alan bakiyeler kullanılarak ödeme yapılabilecek. Samsung kullanıcılarını ilgilendiren bu durumun başını hatırlayacak olursak, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Samsung ve PayPal yaptığı ortaklık ile Samsung Pay kullanıcıları PayPal hesaplarını kullanabileceklerdi. Ancak bu anlaşma sonrasında uygulama hemen başlamadı ve bu durum askıda kalmıştı. Yaklaşık dokuz aylık bir süreç geçti ve Samsung Pay kullanıcıları için PayPal hesapları kullanılabilir hale geldi.

Joe Kester tarafından resmi Twitter hesabı ile yeni güncellemenin haberi yayınlandı. Yeni güncellemeyi yapan kullanıcılar artık PayPal hesaplarını mobil ödeme sistemi olan Samsung Pay'e bağlayabilecekler. Bilindiği üzere PayPal yaptığı açıklama ile Türkiye pazarından çekilme kararı almıştı. Samsung Pay ödeme sisteminin ise bu yılın ortaları ile beraber ülkemize giriş yapması beklenirken bu ortaklık ile PayPal'ın tekrardan Türkiye'de hizmete girmesi düşünülmeye başlandı.

PayPal'ın bu dijital desteği sadece Samsung ile bitmeyecek ve sanal para olan Bitcoin için de bazı hamlelerin yapılması bekleniyor. Bakalım PayPal bu ortaklıklar ile yakın zamanda tekrarda ülkemizde kullanılmaya başlanacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ