Samsung orta segment telefonlar için müjdeyi verdi - Haberler - indir.com

Samsung orta segment telefonlar için müjdeyi verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-09 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında özellikle amiral gemisi akıllı telefonlarında kablosuz şarj özelliği yoğun bir şekilde görüyoruz. Ancak yaşanan gelişmeler ile beraber kablosuz şarj özelliğini Samsung’un orta segment akıllı telefonlarında görmeye başlayabiliriz. Ortaya atılan son dedikodulara göre ise şirket, uygun fiyatlı telefonlarına daha fazla ağırlık vermeye başlıyor. Galaxy A serisinin bu yılki başarısı sonrasında amiral gemisi satışlarını dahi geride bırakmıştı. Şirketin ise uygun fiyatlı telefonlara yaşanan bu ilgiden sonra üreticiler orta segment modellere daha fazla yoğunlaşacak gibi duruyor.

Samsung orta segmette kablosuz şarj sunabilir

Samsung Galaxy M31'in yeni versiyonu tanıtıldıSamsung Galaxy M31'in yeni versiyonu tanıtıldı

Teknoloji üreticisinin endüstriyel ihtiyacını karşılayan şirketler, Elec adlı internet sitesine konuştu. Bu noktada iddialara göre Samsung bu yılın sonunda Galaxy A serisi cihazlara kablosuz şarj desteği getirecek. Uygun fiyatlı Galaxy A51 modelinin amiral gemisi olan Galaxy S20’yi satış rakamlarında geride bırakması sonrasında talebin ne kadar büyük olduğu da anlaşılmış olunuyor. Apple’ın orta segment cihazlarına kablosuz şarj getirmesi ile beraber pazarda bir avantaj sağladığı gözüktü. Buna karşılık ise Samsung cephesinden aynı hamle uygun fiyatlı telefonlara getirmek için yapıldı. Kaynaklara göre bu telefonlara bu özelliği kazandıracak bobinler için üç şirket ile anlaşıldı. Bu şirketler ise Galaxy S20 için alınan bobinleri de tedarik etmişti.

Kablo derdini tamamen ortadan kaldıran kablosuz şarj teknolojisini Samsung başarılı bir şekilde geliştiriyor. Ancak uygun fiyatlı akıllı telefonlar tarafında maliyetleri azaltmak için bazı teknik özelliklerden vazgeçmek gerekiyor. Bakalım Samsung ilerleyen dönemlerde ne gibi orta segment modeller sunacak göreceğiz.


Samsung Galaxy Watch 2'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy Watch 2'nin tasarımı ortaya çıktı
Samsung Galaxy Z Flip'in DxOMark puanı hayal kırıklığı yarattıSamsung Galaxy Z Flip'in DxOMark puanı hayal kırıklığı yarattı

PAYLAŞ