Samsung, Oreo Güncellemesi Alacak Telefonlar - Haberler - indir.com

Samsung, Oreo Güncellemesi Alacak Telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Amiral gemisi seviyesinde olduğu gibi orta segment cihazları ile de yüksek bir kullanıcı kitlesine sahip olan Samsung'un merakla beklenen Oreo 8.0 güncellemesi alacak telefon listesi belli olmaya başlıyor. Sızıntılar doğrultusunda Samsung'un Oreo 8.0 Android güncellemesi alacak modelleri netleşmeye başladı diyebiliriz. Son olarak şirketin Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Note 8 cihazlar için Android 8.0 Oreo güncellemesi sunulmuştu. Şimdi ise Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için kesin olarak Android 8.0 Oreo'nun gelmesi bekleniyor. Fakat şirketin bu güncellemeyi bazı orta segment modelleri için de hazırlamaya çalıştığı ortaya çıktı.

Ünlü sertifikasyon şirketi olan Wifi Alienc'ın raporlarına göre orta seviye kategorisine yakın olan Samsung cihazlara bu yeni güncellemenin verilmesi bekleniyor. Bu kapsamdaki listeye göre Galaxy A5 2017, Galaxy A3 2017 gibi modellerin yanı sıra Samsung Xcover 4, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in bu güncellemeye erişmesi bekleniyor. Bu listeye yakın bir zamanda Galaxy Tab S3'nde eklenmesi bekleniyor.

Ancak Samsung'un yaklaşık üç nesil önceki güçlü modelleri olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için bir güncelleme sunması beklenmiyor. Yeni Galaxy S9 serisini aldırmak için Samsung'un Galaxy S6 serisine güncelleme vermemesi konuşuluyor.





PAYLAŞ