Samsung One UI Arayüzünü Alacak Modeller Yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung One UI Arayüzünü Alacak Modeller Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un geçtiğimiz hafta San Francisco’da gerçekleştirmiş olduğu Geliştiriciler Konferansı kapsamında Android Pie sürümü ile beraber sunulacak olan yeni Samsung One UI arayüzü tanıtılmıştı. Samsung’un bu yeni cihaz arayüzü sunmuş olduğu yenilikler ve performans ile bir hayli dikkat çekmişti. Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 model serileri ile beraber geleceği kesinleşen bu arayüzün şimdi ise hangi cihazlara güncelleme ile sunulacağı belli oldu. Yaşanılan yeni gelişme ile Samsung One UI güncellemesini alacak tüm Samsung modelleri belli olmuş oldu.

Samsung One IU Güncellemesi Alacak Cihazlar

Samsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik GörebilirizSamsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik Görebiliriz

Samsung’un bu yeni arayüz sürümü ile kullanıcıların yepyeni bir deneyim yaşaması bekleniyor. Şirket tarafından gelen açıklama ile bu arayüze kavuşacak olan modeller açıklanırken, bu noktada Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 cihazları haricinde yeni arayüze kavuşacak olan modellerin Galaxy S8+ Galaxy S8 ve Note 8 olduğu ifade edildi. Bu noktada amiral gemisi model kullanıcıların yeni arayüze sahip olacağı da netleşmiş oldu. Önümüzdeki günlerde şirketin One UI arayüzünü beta olarak yayınlaması bekleniyor. Samsung’un bu söz konusu Beta programına dahil olmak için Google Play Store üzerinden Samsung Members uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

İşte Samsung'un Yeni Arayüzü

Daha sonra bu uygulama üzerinden One UI Beta programına kayıt olabilirsiniz. Samsung’un bu yeni Android arayüzü hakkında bazı hatırlatmalar sunacak olursak bu noktada şirket yeni arayüz ile beraber daha sadeleşmiş ve tek elle kullanımı kolaylaştıran bir deneyim sunuyor. Bu yeni arayüz katlanabilir akıllı telefonlara da destek sunarken 2019 yılında Samsung’un katlanabilir modelinde de yer alması bekleniyor. Bu yeni arayüz özellikle kullanıcıların günlük olarak sık kullandığı butonların ekranın alt bölümüne yerleştiğini görüyoruz. Samsung’un Experience arayüzü sonrasında bu yeni sürümü üzerinde daha detaylı ve ince bir geliştirme yaptığını ifade edebiliriz.


Samsung ara yüzü işte böyle olacak!Samsung ara yüzü işte böyle olacak!
Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!
Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!

PAYLAŞ