Samsung, One UI 2.5 arayüzü için çalışmalara başladı - Haberler - indir.com

Samsung, One UI 2.5 arayüzü için çalışmalara başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-21 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı cep telefonlarında kullanmayı planladığı yeni bir arayüz üzerinde çalışmalara başladı. One UI 2.5 ilk olarak Galaxy Note 20 serisinde karşımıza çıkacak. Bildiğiniz üzere yakın zaman içerisinde piyasaya sürülen Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Z Flip gibi yeni telefonlar One UI 2.1 arayüzü ile geliyor. Bu yeni arayüz ile beraber kullanıcılara birbirinden farklı özellikler ve yenilikler sunuluyor. Daha eski olan eski Samsung akıllı cihazlar da One UI 2.0 güncellemesi alıyor. Bu güncelleme ile beraber eski cihazlarda yeni arayüze kavuşacaklar. Güney Koreli teknoloji şirketi bir sonraki arayüz için hızla çalışmalara başladı. Teknoloji şirketi çalışmaların ardından akıllı cihazları için yeni bir arayüz daha sunacak. Güney Kore Samsung Topluluğu'nda görevli bir forum moderatörünün aktardığı bilgiye göre şirket One UI 2.5'i geliştiriyor.

Samsung One UI Arayüzünü Alacak Modeller YayınlandıSamsung One UI Arayüzünü Alacak Modeller Yayınlandı

Yeni arayüz Galaxy Note 20 ile gelecek

Maalesef ki şu an çalışmalarının yapıldığı bu yen arayüzün özellikleri hakkında şu an için pek fazla bilgi yoktur. Fakat görsel anlamda bazı değişiklikler içermesini ve daha fonksiyonel özelliklere sahip olması da beklenen durumlar arasındadır. One UI 2.5 ilk olarak Ağustos ayında Galaxy Note 20 serisi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yeni arayüz daha sonra Galaxy A, Galaxy M, Galaxy S, Galaxy Z ve Galaxy Fold serilerine gelecek. Güney Koreli şirketin bu yeni arayüzü ile beraber kullanıcılar için farklı görseller ve özellikler sunuluyor. 


Samsung One UI Beta 2 YayınlandıSamsung One UI Beta 2 Yayınlandı
Samsung One UI Arayüzünde Saat Ekranının Sağına Nasıl Taşınır?Samsung One UI Arayüzünde Saat Ekranının Sağına Nasıl Taşınır?

PAYLAŞ