Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller - Haberler - indir.com

Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-29 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung, çok yakın zamanda yeni bir güncelleme için hazırlığını sürdürüyor. Şirketin gelen bilgilere göre One UI 2.0 güncellemesini dört yeni akıllı telefon modeli için sunması bekleniyor. Zamanları belli olmayan bu güncelleme desteğinin geleceği cihazlar noktasında Galaxy S9, Galaxy S10, Note 9 ve Note 10 modelleri olması bekleniyor. Dünya genelinde şuan için Android 10 ve One UI 2.1 sürüme sahip sadece dört model bulunuyor. Bu cihazlar ise şirketin en yeni amiral gemisi modelleri olan Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Z Flip modelleri oluyor. Şimdi ise iki yeni modelin daha güncel One UI sürüme sahip olacağı onaylandı.

Samsung One UI 2.1 güncellemesi

Vodafone operatör adını Vodafone operatör adını " #HayatEveSığar" olarak değiştirdi

Samsung moderatörlerinden gelen yeni bilgiye göre Güney Kore şirketi ile onaylanmış duruma göre UI 2.1 farklı cihazlar için de yayınlanacak. Kaynakta yer alan bilgilere göre ise One UI 2.1’in sadece Galaxy S10 ve Note 10 serisi için değil Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 modelleri için de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Samsung bu yeni cihazlar için One UI 2.1 güncellemesini ne zaman sunmaya başlayacağına dair henüz net bir tarih verilmiş değil. Bununla beraber Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 serisinin diğer model serilerine göre önceliği sahip olması gelen kaynaklar tarafından aktarılıyor. Bunun sebebi olarak ise Galaxy S10 ve Note 10 modelleri daha yeni cihazlar olduğu için ve Galaxy S9 ile Note 10’un son dönemde Android 10 ve One UI 2.0’a geçiş yapmaya hazırlandığından ötürü biliniyor.

One UI 2.1 ile beraber 120 Hz moduna geçme seçeneği gibi yeni donanım ile çalışan bazı özellikler getiriliyor. Güncelleme sonrasında eski Galaxy cihazlarında kullanılmayacak olduğunu belirtelim. Bazı özelliklerin eskiye taşınmasını engelleyen çeşitli teknik sınırlamalarda olduğu biliniyor. Bu noktada ekran yakınlaştırma seçenekleri ile Samsung Hızlı Paylaşım gibi diğer UI yenilikleri One UI 2.1 ile eski telefonlarda kullanılabilir olacak. Konu hakkında ve gelecek güncellemenin içeriği hakkında bilinenlerin şuan için bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!
iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!

PAYLAŞ