Samsung notebook serisini tamamladı - Haberler - indir.com

Samsung notebook serisini tamamladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 12:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Samsung bu yıl üretmeyi planladığı notebook serisini birkaç fiyat performans ürünü dizüstü bilgisayarlarını çıkararak tamamladı. Yeni serideki Notebook 3 ve Notebook5 cihazları Samsung' un geçmişteki üretmiş olduğu cihazları ile uyumlu bir şekilde çalışacak şekilde tasarlandı. Yeni tasarım ürünlerde genel donanım için üst düzey olmasa da oyun performası için yeterli sayılabilecek özelliklere sahip.

Samsung' un yeni ürettiği bilgisayarlardaki özelliği olan yeni sistem sıfır vidalı tasarlanan yeni Notebook 3 ve Notebook 5, hafif yapısı ile taşınırken sizi hiç yormayacak. Bunun yanında yeni model Notebook' lar 14 inç ve 15 inçlik iki farklı seçenekle kullanıcılara sunulacak.

Özellikler konusuna gelecek olursak Notebook 3 , yeni bilgisayarlarda trend olan 8. nesil Intel Core i7 işlemciye kadar özelleştirme şansına sahip olacak. 14 inçlik modelin ekranının Full HD özelliklerinin olması yanında Notebook 3' ün 15 inçlik modelinde Nvidia MX110 ekran kartı seçeneği ile sipariş etmeniz mümkün. MX110 ile her türden oyunda üst düzey bir performans alamasanız da oyun konusunda fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için ideal bir performans sunmakta.

Notebook 5 ise sadece 15 inç Full HD seçenekli ekran ile piyasaya sürülecek. Ekran kartı olarak Nvidia MX150 kullanılacak olan modelde Notebook 3' e göre daha üst seviyede bir ekran kartı performansı olacak. Yeni Notebook 5' in işlemcisi ise yine yeni nesil İntel Core i7 olacak.

Çıkarılacak olan iki Notebook' ta da yüksek hassasiyetli touchpad ve tam boyutlu klavyeler mevcut.  Bunun yanında renk görüntüleri de Samsung Color Engine tarafından ayarlanan Notebook' lar fiyat konusunda henüz netlik kazanmadı.





PAYLAŞ