Samsung Notebook 9 Pen incelemesi - Haberler - indir.com

Samsung Notebook 9 Pen incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

CES 2019 tanıtım fuarına şimdiden hazır olan Samsung, tanıtım tufanından kaçınmak istemiş olacak ki ikisi bir arada notebook serisi Samsung Notebook 9 Pen serisinin iki yeni modelini şimdiden duyurdu.

Son dönemlerde çıkan cihazların 2017 yılının son çeyreğinde akıllı telefon sektörüne sürülen modelden miras olarak aldığı özellikler bir kenara bırakıldığı zaman 13.3 inçlik modelin kasasında gerçekleşen tek yenilik "Okyanus Mavisi" ismi ile tanıtılan alüminyum kapak ve altın renkli tasarım çizgilerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. İkisi bir arada bilgisayar, sekizinci nesil Core i7 işlemciden güç alıyor ve aynı zamanda DDR3 belleğin yanı sıra bilgisayarlar ile bağlantı kurabilen SSD de cihazda kendine yer buluyor. Bütün bu özellikleri bulunduran bu cihaz tam şarj olduğu zaman 15 saatlik batarya ömrü vereceğinin altını çiziyor. 

Thunderbolt 3 klasmanında olan USB-C girişinin dışında birde cihazın bir normal USB-C portuna sahip özelliği ile karşımıza çıkıyor

https://www.indir.com/haberler/samsung-notebook-9-pen-artik-15-inc-olacak

2019 yılının sahip olduğu diğer geliştirmeler ise cihaza dahil olan  S Pen kalemi ve cihazın kasası olarak görünen Samsung Notebook 9 Pen, yeni kalemin iki kat daha düşük çizim gecikmesi vereceği ifade edilirken kalemin cihaz cihaz kutusunda farklı kullanım alışkanlıklarına uygun üç farklı kalem ucu ile geleceği de duyuruda belirtilen detaylar arasında. Cihaz kasasında öne çıkan bir diğer özellik ise Samsung'un cihaza eklediği iki Thunderbolt 3 klasmanında olan USB-C girişinin dışında birde cihazın bir normal USB-C portuna sahip özelliği ile karşımıza çıkıyor. Bu sayede  bağlantı konusunda selefine göre çok büyük bir ilerleme kaydetmiş gibi görünen Samsung Notebook 9 Pen 2019, bununla yetinmeyen Güney Koreli dev, cihaz kasasında yüz tarama ve parmak izi tarayıcısı olmak üzere iki tür biyometrik güvenlik önlemini bir arada sunuyor.

 





PAYLAŞ