Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak - Haberler - indir.com

Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 14:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

CES'in başlamasına birkaç hafta kalmasına rağmen, şirketler orada göstermeyi planladıkları ürünleri daha yeni yeni duyurmaya başladı. Samsung şirketi de Notebook 9 Pen dizüstü bilgisayarının güncellenmiş bir versiyonu olan yeni Notebook 9 Pen'i duyurdu. Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak şekilde duyurdu.

Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti

Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?

Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak

CES'in başlamasına sadece birkaç hafta var ve şirketler bu etkinlikte tanıtmayı planladıkları ürünleri tüketicilere duyuruyor. Samsung şirketi de Notebook 9 Pen modelinin güncellenmiş versiyonunu tüketicilere tanıttı. Bu güncellenmiş dizüstü modelinde 15 inçlik yeni bir boyut bulunurken, eskiden olan 13 inçlik boyut tasarımın yanına eklenmiş. Geçmişte sadece normal Notebook 9 modelinde daha büyük ekran seçeneği bulunurken şimdi 2'si 1 arada modele de gelmiş olacak. 

Güncellenmiş olan bu dizüstü modelin en büyük  yeniliklerinden birisi ise iyileştirilmiş S Pen oluyor. Samsung'un akıllı telefonu olan Note 9'daki gibi, Notebook 9 Pen'in yeni S Pen'i de iyileştirilmiş gecikme süresine sahip. Samsung, yenisinin eskisine göre çok daha hızlı çalıştığını belirtiyor. Ayrıca şirket S Pen için değiştirilebilir uca sahip olduğunu da söylüyor. Böylelikle çizimler yaparken farklı çizim tarzlarına göre kalemi uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca S Pen, sarı renkli, Note 9'daki mavi renkli telefon - sarı renkli S Pen ile uyumu bu şekilde yakalıyor. Notebook 9 Pen'in diğer özellikleri güncellenmeden önceki model ile neredeyse birebir aynı. Yine de şirket ufak tefek oynamalar yaparak kullanıcıların dikkatini çekmeyi planlıyor.

Samsung 8. nesil Intel işlemcilere bu dizüstü bilgisayarında yer verecek. Ayrıca gigabit Wi-Fi desteği, iki adet Thunderbolt 3 portu, bir adet USB-C Tip portu, kulaklık / mikrofon girişi ve microSD kart desteği de bulunduracak. Yeni teknolojileri ve eski teknolojileri de barındıran bu dizüstü bilgisayarın çıkış tarihi tam olarak bilinmiyor. Notebook 9 Pen tam olarak 2019 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Samsung'un bu güncellenmiş dizüstü bilgisayarına ait fiyat etiketini ve diğer donanımsal bilgilerini öğrenmek için Ocak ayı içerisinde düzenlenecek olan CES 2019'u bekliyor olacağız.


Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen TasarımıSamsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı
Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri GözüktüSamsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü
Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

PAYLAŞ