Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu? - Haberler - indir.com

Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-24 11:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

 

Güney Kore merkezli kaynaklar tarafından ortaya atılan bilgilerdeki bir rapor, Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandıracağını onayladığını iddia ediyor. Söz konusu bu iddiaların doğruluk payı varsa Samsung, Note serisinin en önemli detaylarından biri olan S Pen'i ise Galaxy S ve Galaxy Z serisi akıllı telefonlarına getirecek.

Huawei Mate X2 ile Galaxy Note 20'ye rakip olacakHuawei Mate X2 ile Galaxy Note 20'ye rakip olacak

İddiaya göre Galaxy Note serisini sonlanacağı onaylandı

Son bir kaç haftadır teknoloji dünyası, Güney Koreli dev şirketin efsane akıllı cep telefon serisi Galaxy Note'un artık sonlandırılacağı iddialarıyla kaynıyor. Üretici şirket Samsung, ortaya atılan iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değildir. Fakat bugün Güney Kore'den gelen raporlara göre şirket, Galaxy Note serisini sonlandırmayı gerçekten düşünüyor. Güney Kore merkezli Aju News tarafından bugün içerisinde basına verilen raporlara göre Samsung, Galaxy Note serisini tamamen sonlandıracağı resmi olarak doğrulandı. 

Aju News'in sektörel kaynaklar üzerinden elde ettiği raporda aynı zamanda Samsung’un Galaxy Note serisiyle özdeşleşen S Pen’inin ne olacağı hakkında da küçük bir iddia yer alıyor. S Pen ile ilgili iddiaya göre ise Galaxy Note serisini sonlandırmasıyla eşzamanlı olarak S Pen’i de Galaxy S ve Z serisi akıllı telefonlarına getirecek. Hatırlamak gerekirse, birkaç haftadır Samsun'un Galaxy S serisinin alternatifi olması beklenen Galaxy S21 modelini S Pen desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkaracağı konuşuluyordu. Bugün ise Aju News tarafından yayınlanan raporda Samsung’un S Pen’i dahil edeceği ikinci akıllı cep telefonun Galaxy Z Fold 3 olacağı belirtiliyor.

Galaxy Z Fold 3, Samsung’un bu yıl içerisinde piyasaya sürdüğü Galaxy Z Fold 2'nin bir üst modeli olacak ve aynı zamanda Galaxy Note serisinden sonra S Pen destekli ilk katlanabilir akıllı cep telefonu olma özelliğini elde edecek. Hatta öyle ki üretici şirket, daha şimdiden Galaxy Z Fold 3'ün ekranının S Pen tarafından hasar görmemesi için çeşitli çalışmalara başlamıştır. Bu anlamda ise ikinci nesil Ultra İnce Cam ile desteklenen güçlü bir ekran dahi tasarlanmış durumdadır. Aynı zamanda Galaxy Z Fold 3, Samsung’un ekran altı kamera teknolojisine yer verdiği akıllı telefonlardan birisi olma özelliğini de taşıyacak. Şu an için bunlar sadece birer iddia; ama bu şekilde iddialar genellikle üzerinde doğruluk payı yüksek olanlardır. 

 


Galaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldıGalaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldı
Galaxy Note 20 Ultra ve Tab S7 modellerinde yeşil ekran sorunu can sıkıyorGalaxy Note 20 Ultra ve Tab S7 modellerinde yeşil ekran sorunu can sıkıyor
Samsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyorSamsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyor

PAYLAŞ