Samsung, Note 9 ile iPhone X'i ti'ye alıyor - Haberler - indir.com

Samsung, Note 9 ile iPhone X'i ti'ye alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 16:04:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Note 9 modeli ile piyasaya giriş yapan Samsung, telefon için yaptığı reklam çalışmalarında sürekli Apple ve iPhone X modeline taş atıyor. İşte reklam çalışmaları.

Dünya genelinde rekabet içerisinde bulunan iki dev marka Apple ve Samsung, Note 9 modeli ile birlikte yeniden karşı karşıya geldi. Samsung her zamanki gibi Apple’dan önce yeni modelini duyururken, Note 9 ile güçlü bir giriş yapan marka şu anda Apple’a yönelik reklam çalışmalarıyla da markayı ti’ye alıyor. Özellikle S Pen ve özellikleri ile Apple’a karşı üstünlüklerine vurgu yapan Samsung, reklam çalışmaları ile oldukça dikkat çekmiş durumda.

Samsung Galaxy Note 9'un 'En İyi Android Telefon' olmasının 5 nedeniSamsung Galaxy Note 9'un 'En İyi Android Telefon' olmasının 5 nedeni

Galaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Apple’ın yanıtı nasıl olacak?

Galaxy S9 serisi için başlatılan reklam çalışmalarında Apple ürünleri ve modellerine sürekli eleştiriler yönelterek kendi modellerini yükselten Samsung’a Apple’ın yanıtının nasıl olacağı merak ediliyor. Özellikle yeni iPhone modeli sonrasında benzer bir hamlenin de Apple’dan gelmesi bekleniyor.

Reklam filmlerinde yüz tanıma özelliğinin sadece iPhone X’e özel bir durum olmadığına vurgu yapan Samsung, benzer özelliğin Note 9’da da olduğunu belirtiliyor. Aynı zamanda S Pen’in sadece Note 9’a özgü olmadığını belirterek özelliğini ön plana çıkaran Samsung, Apple Pencil olarak tanımlanan kalemin iPhone modellerinde kullanılmadığını ve bu nedenle telefonlarda sadece kişilerin parmaklarını kullanması gerektiğini söylüyor.

İşte çok konuşulan Samsung’un reklam filmleri

Galaxy Note Serisi için hazırlanan en eğlenceli 5 reklam


Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu?Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu?
Note 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyorNote 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyor
Note 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylarNote 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylar

PAYLAŞ