Samsung, Milk Music ile Online Müzik Sektörüne Girdi - Haberler - indir.com

Samsung, Milk Music ile Online Müzik Sektörüne Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına duyurduğu yepyeni online müzik servisi Milk Music'le müzik piyasasına giriş yaparken aynı zamanda 200 radyo istasyonu ve 13 milyon şarkıyı da müzik severlerle buluşturuyor.

Spotify, Deezer ve Pandora gibi online müzik servislerinde olduğu gibi kullanıcıların internet üzerinden ücretsiz müzik dinlemesi amacıyla geliştirilmiş olan Milk Music servisinin mobil uygulamasından şimdilik sadece Samsung Galaxy serisi akıllı telefon ve tablet kullanıcıları faydalanabilecekler. Modern arayüzü ve farklı tasarımı ile dikkat çeken uygulama arayüzü oldukça kolay kullanılabilir bir görselliğe sahip olmakla beraber, uygulama üzerinden parmak hareketleri ile dilediğiniz radyo istasyonuna hızlı bir şekilde ulaşabilecek ya da istediğiniz şarkıları kolaylıkla dinleyebileceksiniz.

Milk Music indir

Tamamen ücretsiz ve reklamsız olarak müzik dinleme keyfini yaşayabileceğiniz Milk Music ile 80 ve 90'lı yıllardan kalma caz müziklerine kadar istediğiniz her türdeki müziğe de kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Ayrıca dinlediğiniz müziklere yıldız vererek puanlama yapabilir ya da çalma listenize sevdiğiniz müzikleri ekleyebilirsiniz.

Eğer sizde mobil cihazınız üzerinden internet bağlantınızı kullanarak hem reklamsız hem de ücretsiz bir müzik dinleme keyfini yaşamak istiyorsanız aşağıda bulunan bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza Milk Music uygulamasını indirebilir ve ayrıca Milk Music tanıtım videosu'nu izleyerek servis hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.




Milk Music Tanıtım Videosu


PAYLAŞ