Samsung M20, Test Kullanıcısından Tam Not Almayı Başardı - Haberler - indir.com

Samsung M20, Test Kullanıcısından Tam Not Almayı Başardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 19:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli olan Samsung firması yine rakiplerini kıskandıracak bir atılım ile karşımızda. Son zamanların en çok konuşulan Samsung Galaxy M20 akıllı telefon Hindistanlı test kullanıcısı tarafından beğeni almayı başardı. Samsung, M20'nin test edilmesi amacıyla Hindistanlı bir kullanıcısına örnek gönderdi. Hindistanlı kullanıcı M20 konusunda deneyimlerini olumu bir şekilde aktararak bekleyenleri memnun etti. 

Samsung Galaxy S10 Plus Yeniden Gözüktü

Samsung'un ilk Cep Telefonunu Hatırlayan Var mı?Samsung'un ilk Cep Telefonunu Hatırlayan Var mı?

Samsung Galaxy M20, Kullanıcı Tarafından Onay Aldı

Teknoloji devi olarak bildiğimiz Güney Koreli Samsung teknoloji firması, yeni ürettiği akıllı cep telefonunu Samsung Members topluluğunda yer alan bir kullanıcısına demo sürümünü göndererek test ettirdi. Test kullanıcısı tarafından tam not alan Samsung Galaxy M20, Infinity-V olarak bilinen damla çentikli ekran özelliği sayesinde standart akıllı cihazlara göre çok daha fonksiyonel bir akıllı cihaz sunmaktadır. Cep telefonu alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de batarya ömrüdür. Test kullanıcı M20'nin batarya ömrünün son derece kaliteli olduğunu dile getiriyor.

Bununla beraber aynın zamanda video seyretme ve oyun oynama fonsiyonlarının üst düzey teknoloji üzerine kurulmuş oması kullanıcılarını sevindirecek bir haber. Çeşitli bilgilere göre M20'nin Exynos işlemciye sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda  2340×1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,3 inç LCD ekrana, 13MP+5MP çift arka kameraya, 3GB RAM’e sahiptir. Batarya düzeyinin de 5000mAh düzeyinde olması sebebiyle M20'nin batarya ömrü diğerlerine göre çok daha fazladır. 

Samsung Rakiplerini Kıskandıracak

Teknoloji konusunda oldukça iyi bir pozisyonda olmayı başaran Koreli firma Samsung'un son teknolojik akıllı ürünü Galaxy M20 sayesinde rakiplerini kıskandıracak gibi gözüküyor. M serisi içerisinde yer alan Galaxy M20, serinin diğer üyeleri gibi oldukça beğeni toplayacağı bekleniyor. Şık tasarımı, kullanışlı arayüzü ve detaylı fonksiyon sistemi sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olacak. 


Samsung'dan Otistik Çocuklara Yönelik Dev Proje! (Video)Samsung'dan Otistik Çocuklara Yönelik Dev Proje! (Video)
İlk Tizen Akıllı Telefon Samsung Z1 Görüntülendi!İlk Tizen Akıllı Telefon Samsung Z1 Görüntülendi!

PAYLAŞ