Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor! - Haberler - indir.com

Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 10:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kullanıcıları için yeni bir kampanya başlatan Samsung yakın tarihte akıllı telefon almış olan kullanıcılarına YouTube Premium üyeliği kazanma şansı sunuyor. Kampanya koşullarına dair merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde;Kutu içerisinde telefon aksesuarlarının yanı sıra zaman zaman yazılım ve abonelik hediyeleri veren akıllı telefon üreticileri kullanıcılarını yaptıkları güzel sürprizlerle şaşırtıyor. Bu şirketler arasında olan Güney Kore merkezli teknoloji devi ise YouTube Premium kampanyası başlattı.

Samsung YouTube Premium kampanyası için iki kategori belirledi. Bunlardan biri  Galaxy S20 serisi veya Galaxy Z Flip sahipleri için. Eğer yakın zamanda bu modellerden birini satın aldıysanız 4 aylık YTP üyeliği hediyenin sahibi olabilirsiniz. Kampanyanın ikinci kategorisinde ise bu telefonların dışında kalan Samsung telefonları yer alıyor. Diğer Samsung kullanıcıları da 2 aylık YouTube Premium üyeliğinin sahibi olacaklar.

Samsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası

Ancak kampanyadan tüm Samsung kullanıcıları yaralanamayacak. Kullanıcıların kampanyadan yararlanabilmek için 14 Şubat’ta ya da sonrasında akıllı telefon almış olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra kampanya kapmasında üyelik kazanan kullanıcıların 5 Mart 2021 t tarihine kadar da YouTube Premium üyeliğin, aktifleştirmiş olmaları gerek. Aksi takdire ücretsiz YouTube Premium üyelikleri iptal olacak.

Kampanyanın diğer önemli detayı ise size ait herhangi bir hesabın öncesinde YouTube Premium veya Google Play Music ile ilişkilendirilmemiş olması ve herhangi bir Premium kampanyasına katılmamış olmanız gerek. Eğer YouTube Premium hizmetinin 1 aylık deneme sürecinden daha önce yararlandıysanız kampanyadan aynı Google hesabıyla yararlanamazsınız.


Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgilerSamsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler
Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modellerSamsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller

PAYLAŞ