Samsung Kullanıcılarına Özel Yemekler Sunulacak! - Haberler - indir.com

Samsung Kullanıcılarına Özel Yemekler Sunulacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-18 13:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknoloji devi olan Samsung, dünya gelindeki kullanıcılarının ilgisini çekecek ilginç bir kampanya fikri sundu.

Samsung, cihazlarının kullanıcılarına belirli restoranlardan yemek menüleri sunacağını açıkladı. Güney Kore merkezli şirket başlatmış olduğu kampanyayla İngiltere’de yaşayan Samsung cihaz sahipleri için belirli restoranlarla anlaşmalar yaptı. Bu anlaşmaya göre kampanyayı kabul eden restoranlar masalarına ya da menülerine AR kodu olan bir çıkartma ekleyecekler. Kullanıcılar ise restoranlara gidip bu AR kodlarını telefonlarına okuttuklarında, restoranlardaki diğer müşteriler sunulmayan menülere erişim sağlayacak.

Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?

Samsung'dan Özel Black Friday İndirimi

Bu kampanya sadece Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun ve Pizza Pilgrims restoranlarında geçerli olacak. Samsung müşterileri dışarıda yeni tatlar aramak istediklerinde ya da kendilerini özel hissederek, ayrıcalıklı menüleri almak istediklerinde bu dört restoranı tercih edebilecekler.

Galaxy Cihazların Hepsi Kampanyadan Yararlanabilecek

Samsung restoranlarla yaptığı anlaşma gereği belirlenen gizli menüler hakkında ise bir bilgi vermiyor. Bunun için cihaz kullanıcılarının öncelikle restoranları ziyaret etmesi gerekecek. Buna ek olarak Samsung, masa üstü kodları hangi cihazların okuyabileceğini hakkında da detaylı bir bilgi paylaşmadı ancak kampanyanın tüm Galaxy telefonları kapsayacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S3 Getirenlere 500 TL İndirimle Galaxy S5

Kampanyadan yararlanmak için hali hazırda Samsung cihaz kullananların yeni Galaxy modellerini almasına gerek olmayacak. Gizli menüler hakkında çok az bilgi paylaşan Samsung’un bu kampanyası şuan için sadece İngiltere’de yaşayan kullanıcılarına özel. Kampanyaya ilerleyen günlerde daha fazla restoran dahil olup olmayacağı ve kampanyaların farklı ülkelerde de düzenlenip düzenlenmeyeceği hakkında ise şuan da bir bilgi paylaşılmadı.


İlgili uygulamalar
Samsung Galaxy S7 için Android 9 MüjdesiSamsung Galaxy S7 için Android 9 Müjdesi
Samsung Galaxy A70 Mayın Güncellemesi YayınlandıSamsung Galaxy A70 Mayın Güncellemesi Yayınlandı

PAYLAŞ