Samsung katlanabilir telefon satış hedefi belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung katlanabilir telefon satış hedefi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un katlanabilir telefonu üzerindeki çalışmaları sürüyor. Hala şirketin umutlu olduğu Galaxy Fold modelinde yaşanan talihsiz sorunlar sonrasında, şirket bu modeli satışa çıkartmayı başarmıştı. Samsung’un şimdi ise katlanabilir telefon satış hedefi belli olurken, bu modelin tasarımına ne derece güvendiği de açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Bildiğiniz üzere dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtan şirket, daha sonra test cihazlarında yaşadığı bazı ekran paneli sorunlarından sonra çıkış tarihini ertelemişti. Ancak yapılan iyileştirmeler sonrasında Galaxy Fold bir kez daha piyasaya giriş yapmıştı.

Samsung Katlanabilir Telefon Satış Hedefi

Ucuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite olduUcuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite oldu

ETNews kaynaklı habere göre şirketin önümüzdeki yıl içerisinde yaklaşık 6 milyon adet katlanabilir akıllı telefon satışı hedeflediği ifade ediliyor. Şu sıralarda panel üretimi noktasında ekran birimi ile görüşmeler sürdürülürken, Samsung Display ise gerekli kapasiteye ulaşılamaz ise iç hedefi revize edilmek zorunda kalınacak. Diğer yandan Galaxy Fold satışlarının yıl sonu ile beraber 500 bin seviyeye erişmesi ve hedefin 2020 yılında bu seviyenin 12 kat daha fazla olması bekleniyor. Bazı kaynaklardan çıkan bilgilere göre gelecek yıl boyunca 10 milyon katlanabilir telefon satışı hedefleniyordu.

Ancak daha sonra bu hedef rakam 6 milyon seviyesine çekildi. Diğer yandan gelecek yıl 3 milyon ile 5 milyon adet arasında katlanabilir telefon satışı yapması analistler tarafından tahmin ediliyor. Bakalım Samsung hedeflerine erişebilecek mi göreceğiz.


Samsung Galaxy S10 ailesinin güvenlik sorununa resmi adım geldiSamsung Galaxy S10 ailesinin güvenlik sorununa resmi adım geldi

PAYLAŞ