Samsung, Katlanabilir Telefon İçin Tarihi Netleştirdi - Haberler - indir.com

Samsung, Katlanabilir Telefon İçin Tarihi Netleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarında 2019 ile beraber yepyeni bir dönem başlayacak diyebiliriz. Üretici markalar tarafından katlanabilir yapıya sahip akıllı telefonlar görmeye başlayacakken, bu alanda en merak edilen cihazlardan birisi hiç kuşkusuz Güney Koreli şirket Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli olacak. Samsung’un bir süredir sızıntıları devam eden katlanabilir modeli için nihayet resmi tarih verildi. Bildiğiniz üzere Samsung’un yeni amiral gemisi cihazlarını tanıtacağı etkinlik 20 Şubat tarihinde resmi olarak gerçekleşecek. Yeni Galaxy S10 serisi ile gündeme gelen Samsung’un diğer yandan katlanabilir modeline dair geliştirmeleri sürüyor. San Francisco’da gerçekleşen Geliştiriciler Konferansı kapsamında bir ön izleme modelini görmüştük.

Samsung Katlanabilir Model İçin Tarih Netleşti

Samsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldıSamsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldı

CES 2018’de basın mensuplarına lanse edilen modelin nihayet beklenen resmi tarihi belirlendi. Galaxy Fold olarak adlandırılmasına kesin olarak bakılan bu yeni Samsung katlanabilir telefonun Galaxy S10 cihazı ile beraber lanse edilmesine kesin olarak bakılıyor. Samsung, resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile “Mobilin geleceği 20 Şubat 2019’da açılacak” sloganı damgalanıyor. Bu sayede Samsung, Huawei’den daha önce katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürmüş olacak.

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Şirkete yakın kaynaklara göre modelin henüz tasarım detayları bilinmiyor. Unpacked 2019’da modelin detayları belli olmayacakken, cihazın ayrı bir etkinlik ile tüm detaylarının netleşmesi bekleniyor. Cihazın beklenen özelliklerine göz atacak olursak, model açık halde 7.3 inç boyutunda bir büyüklükte olacak. Ancak katlanabilir pozisyonda ise 4.58 inç boyutunda bir akıllı telefona dönüşecek. Modelin 200 gramlık bir ağırlığa sahip olması bekleniyor. Modelin fiyat noktasında 18550 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketi ile satışta olması beklenirken, cihazın Asya bölgesindeki kullanıcılara ilk olarak sunulması bekleniyor. Daha sonra ise model hem Avrupa hem de Amerika pazarında satışta olacak.


Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü
Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

PAYLAŞ