Samsung katlanabilir akıllı telefonu hakkında önemli bir ipucu - Haberler - indir.com

Samsung katlanabilir akıllı telefonu hakkında önemli bir ipucu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 17:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung geliştiriciler Konferansı esnasında herkesin merakla beklediği detayları paylaşan Samsung katlanabilir akıllı telefonlar hakkında yeni yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün öğrenilen yeni bir gelişmeye göre ise Herkesin merakla beklediği Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun tanıttım tarihi ile ilgili sürpriz bir haber alındı. 

Kısa bir süre önce Dijital Trends'e konuşma yapan Samsung'un Ürün Strateji ve Pazarlama müdürü Suzanne de Silva, yapmış olduğu açıklamalar ile Samsung katlanabilir telefon modelinin seri üretime hazır olduğunu müjdelemiş oldu. Tüm bu yaşanan gelişmelerin haricinde ise Samsung'un Ürün Strateji ve Pazarlama müdürü Suzanne de Silva yapmış olduğu açıklama ile birlikte, merakla beklenen katlanabilir telefonun 2019 Haziran ayında akıllı telefon pazarına sürülebileceği doğrulanmıştı. 

Royole Flexipai; Dünya'nın Katlanabilir İlk Akıllı Cep Telefonu.Royole Flexipai; Dünya'nın Katlanabilir İlk Akıllı Cep Telefonu.

Samsung One UI arayüzü nasıl indirilir?

"Gelecek Açıklanıyor"

Bugün bakıldığı zaman ise akıllı telefon üretici Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu le ilgili herkesi heyecanlandırmayı başaran bir gelişme yaşandı. Akıllı telefon pazarının devleri arasında yer alan Samsung'un, Paris'deki Concorde Meydanı'nda yer alan bir reklam panosuna vermiş olduğu bir reklam ile tüm kullanıcılarını heyecanlandırdı. Samsung verdiği reklamda, katlanabilir akıllı telefon modeli ile ilgili önemli bir detay verdiğini gözler önüne sermiş oldu. Korece olarak verilen bu reklamda 20 Şubat 2019 tarihini işaret eden telefon üreticisi Samsung, kullandığı "Gelecek Açıklanıyor" kelimesi ile katlanabilir akıllı telefonuna işaret ettiği gözlemlenmiş oluyor. Söz konusu olan bu durum ilgili yayınlanan rapor sonuçlarına göre, Samsung şirketi, Samsung Galaxy S10 modelinin yanında aynı zamanda katlanabilir akıllı telefon ile çıkacağını bize göstermiş oluyor. 


Katlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli OlduKatlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli Oldu
Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?

PAYLAŞ