Samsung iTest uygulamasında Steve Jobs'u hatırlattı - Haberler - indir.com

Samsung iTest uygulamasında Steve Jobs'u hatırlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 19:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, geçtiğimiz aylarda iPhone kullanıcılarını Galaxy telefonlara geçirmek için iTest adlı bir sistem hazırlamıştı. Direkt itest.nz olarak ulaşılabilen Samsung iTest, bilmeyenler için iPhone kullanıcılarının telefonlarında bir Galaxy arayüz deneyimi yaşamasına imkanyaratıyor. Bu sistemin temelinde ise Progressive Web App altyapısı bulunuyor. Şirketin hazırlamış olduğu PWA temelli bu site telefona bir uygulama gibi yükleniyor. Bu uygulamayı açtığını zaman ise iPhone üzerinden gerçekten biri One UI deneyimi yaşamanıza ve arayüz ile özellikleri gezebilmenize olanak tanıyor.

Samsung’dan Steve Jobs’a gönderme

Samsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldı

Arayüzün birçok özelliği ve işlevselliği kullanıcılar karşısına çıkarken Samsung, sistem ile bu sefer iyi bir şekilde gündemde yer alıyor. Öyle ki iTest içinde aşağıda yer alan açıklama bulundu. Bu açıklama direkt olarak telefon temalar içindeki resmi Samsung temasında yer alıyor. Yazıda ise “No turtleneck wearer should dictate how yor phone looks” cümlesi tepki çekiyor. Öyle ki burada yer alan “turtleneck wearer” ibaresi direkt olarak Apple’ın kanser sebebiyle hayatını kaybeden CEO’su Steve Jobs’a gönderme yapılıyor.

Bu noktada iPhone’un altyapısıne laf söylenirken, kendi telefonlarındaki geniş özelleştirme imkanını dile getiren Samsung, kötü bir pazarlama yoluna gitmişe benziyor. Bu noktada bir Twitter kullanıcısı “Bu tarz bir pazarlama, şimdiye kadar gördüklerim arasında en kötülerden. Gerçekten mi Samsung? Ölü bir adamla dalga geçmek mi? Diyor. Geçmişte benzeri olarak Apple’a taş atan birçok reklamı Samsung cephesinde gördüğümüzü de belirtelim.


Samsung artık reklam yapmayacakSamsung artık reklam yapmayacak
Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurduSamsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu

PAYLAŞ