Samsung, iPhone'larla Dalga Geçtiği Yeni Bir Reklam Yayınladı - Haberler - indir.com

Samsung, iPhone'larla Dalga Geçtiği Yeni Bir Reklam Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-06 14:30:06
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarının iki dev rakibi olan Apple ve Samsung şirketleri her yıl çıkarttıkları yeni amiral gemisi cihazlar ile yarışmaya devam ediyorlar. Zaman zaman yayınladıkları videolar ve tanıtım görselleri ile birbirlerine göndermeler yapmaya devam ediyorlar. Şimdi ise Güney Koreli şirket yayınlamış olduğu yeni bir reklam ile iPhone modellerini 'gömdü' diyebiliriz. Apple'ı kötülediği reklamlardan birisi olan bu yeni içerikte iPhone'un 10.yılına gönderme yapan bir video çeken Samsung, 'Growing Up' adlı bu videosunda Apple ile fena şekilde dalga geçmeye devam ediyor.

Samsung Dalga Geçti!

Reklam içeriğine gelecek olursak, videoda uzun yıllar boyunca sürekli bir şekilde iPhone cihaz satın alan adam ile sürekli bir şekilde Samsung cihazları tercih eden bir kız yer alıyor. Bu iki kişinin birlikteliği bulunuyor ve videoda iPhone sahibi adamın sürekli bir hayal kırıklığı yaşadığı gösteriliyor. Oldukça yaratıcı bir iş ortaya koyan Samsung, iPhone cephesini ilk olarak ekstra hafıza kartı giriş yeri olmaması ile vurmaya başlıyor. Adam, kız arkadaşının cihazında yer alan özellikleri kıskanmaya başlıyor. Diğer yandan Apple'ın kablosuz şarj teknolojisi ve kaldırılan kulaklık girişi bölümüde dalga geçilenler arasında bulunuyor.

Söz konusu videoyu aşağıdaki bölümden izleyebilirken, iPhone modellerin sunmuş olduğu kısıtlı özgürlük videonun genel ana fikri diyebiliriz. Apple cephesinden ise bir karşılık gelecek mi yakın zamanda göreceğiz.





PAYLAŞ