Samsung iPhone X ile dalga geçti - Haberler - indir.com

Samsung iPhone X ile dalga geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 19:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Birçok teknoloji firması zaman zaman reklamlar yayınlayarak kendi adını duyurmaya çalışıyor. Bunu yaparken de en iyi şekilde akılda kalmaya çalışıyor. Samsung ise belirli dönemlerde yayınladığı reklamları ile kendine rakip olarak gördüğü Apple firmasını hedef alarak yayınlıyor. En son yayınladığı Samsung Galaxy S9 reklamında gene aynı hamleyi yaptı. Yayınlanan reklam filminde iPhone X'in internet hızı Samsung Galaxy S9'un gerisinde kalıyor. Çekilen reklam filminde Apple mağazısına alışveriş yapmak için giden bir müşteri, iPhone X'i inceledikten sonra yüksek kalitede indirme hızının olmadığını vurgulayarak telefonu beğenmediğini söylüyor. Bu durum karşısında savunmaya geçem Apple çalışanın verdiği ifade ise şu şekilde oluyor; 'iPhone X'un indirme hızı, iPhone 8'e oranla daha yüksek.'

Reklam Samsung Galaxy S9'u yüceltirken iPhone X'i kötülüyor

Aldığı cevap karşısında pekte memnun kalmayan müşterinin cevabı ise şu oluyor; 'iPhone X'un indirme hızı Samsung Galaxy S9'dan daha yavaş.'. Bu reklama göre demek oluyor ki Samsung Galaxy S9 hem iPhone X'den hem de iPhone 8'den daha hızlı. yalnızca bu söylemle yetinmeyen müşteri birde Samsung Galaxy S9'un geleceğin en iyi akıllı telefonu olduğunu vurguluyor. Böyle bir yanıt karşısında suskunluğunu koruyan Apple çalışanı bi çare işine dönüyor.

Samsung'un açıklamaları kesin

Bu reklamın arkasından baya konuşulan Samsung ise konuyla alakalı açıklama yapıyor. Samsung'un yaptığı açıklamaya göre Samsung Galaxy S9 Amerika Birleşik Devletleri'nde bir GSM şebekesinde bağlandığı zaman, indirme hızlarının iPhone X'a kıyaslandığı zaman %37 oranında Samsung Galaxy S9 daha hızlı çıkıyor. Bu rapora göre hareket ettiğini vurgulayan Samsung, yayınladığı reklamdan pişman olmadığını vurguluyor.   

Samsung reklam filminin yayınlanmasından pişman değil

Tüm bunlardan ayrılan ayrıca Samsung'un internet sitesindeki Samsung Glaxy S9 bölümüne, Akıllı telefonun iPhone X'den daha hızlı olduğunu gösteren bir rapor koydu. Yayınlanan raporların kafalarına göre koymadıklarını ifade eden Samsung, Speedtest uygulaması vasıtasıyla yayınladıklarını belirtiyor.





PAYLAŞ