Samsung, iPhone üzerinden kendi reklamını yaptı - Haberler - indir.com

Samsung, iPhone üzerinden kendi reklamını yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 14:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Samsng Nijerya, Twitter üzerinden Note 9 reklamı yapmak için attığı tweette iPhone kullanınca, dalga konusu oldu.

Teknoloji dünyasının birbirine en büyük iki rakibi bilindiği üzere Samsung ve Apple olarak karşımıza çıkıyor. Apple ve Samsung, her yıl yeni ürünleri ile birbirlerine kafa tutuyor ve birtakım göndermeler yapıyorlar. Bu çekişmeler de gündemin yakından takip ettiği konular oluyor.

Samsung, son olarak rakibi iPhone’a karşı büyük bir gafa düştü. Samsung Nijerya, kısa bir süre önce Twitter hesabından bir tweet yayınladı. Tweette, Samsung’un bu yıl çıkardığı son amiral gemisi olan Note 9’un reklamının yayınlandığı görülüyor. Fakat Note 9 reklamı yapılırken iPhone cihaz kullanılması ise gözlerden kaçmayan ayrıntı oldu.

Samsung Nijerya, Twitter hesabını olayın üzerine kapattı

Kısa bir süre önce, Galaxy Note 9’un AMOLED ekranını öven bir tweet paylaşımı yapan Samsung Nijerya’nın resmi twitter hesabı @SamsungMobileNG, paylaşımını iPhone cihaz üzerinden yaptı. Durum, @MKBHD adlı Marques Brownlee tarafından fark edildi. Marques Brownlee, bu olayı fark etmesi üzerine takipçileriyle de paylaştı. Marques Brownlee’nin olayı takipçileriyle paylaşmasının ardından, Samsung Nijerya yayınladığı tweeti sildi. Bir süre sonra da hesap tamamen kapatıldı ve ulaşılamaz hale geldi. Bununla birlikte genel olarak da iPhone XS Max’in OLED ekranı, Samsung’tan daha iyi bulunuyor.

Bu durum ilk kez Samsung Nijerya’nın başına gelmedi. Geçtiğimiz ay içerisinde, Samsung Arabistan da iPhone üzerinden Samsung konulu bir tweet atması ile gündeme gelmişti. Yine Donald Trump, Apple’ı boykot çağrısı tweetini, iPhone üzerinden yapmıştı.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ