Samsung, iPhone kamerasını kötülediği reklam filmini yayınladı - Haberler - indir.com

Samsung, iPhone kamerasını kötülediği reklam filmini yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung, Galaxy S21 Ultra'nın sunulması adına iki yeni reklam filmi yayınladı ve bu cihazın en büyük rakibi olarak görülen iPhone 12 Pro Max'i geride bırakmayı başardı. Söz konusu bu reklam filmleri Galaxy S21 Ultra'nın sadece "iyi" özelliklerini ön plana çıkardığından ne kadar adil olduğu tartışma konusu olarak değerlendirildi. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S21 serisi ile hedeflenen satış adetlerine ulaşmamış olsa da bu durum, Galaxy S21 modellerinin iddialı özelliklere sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Rakiplerinden avantajlı olarak görülen kısmı adeta titizlikle seçen Güney Koreli şirket, son rakamlarından Apple'ın mevcut en güçlü akıllı telefon olarak iPhone 12 Pro Max'i geri planda bıraktı.

Samsung Galaxy S21 serisi Türkiye'de satışa çıktıSamsung Galaxy S21 serisi Türkiye'de satışa çıktı

"Telefonunuz yükselmeli, düşmemeli" diyen başarılı şirket, yeni iki reklam filminde Galaxy S21 Ultra ile iPhone 12 Pro Max'in kameralarını karşılaştırdı. Tahmin edeceğiniz üzere bu karşılaştırma genel bir kamera performansını değil, Galaxy S21 Ultra'nın rakibine göre mutlaka bir şekilde üstün gelmeyi başardığını gösteriyor. Yayınlanan söz konusu bu reklam filmi, Galaxy S21 Ultra'nın 100x dijital zoom yeteneği ile iPhone 12 Pro Max'in zoom yeteneklerini karşılaştırarak gözler önüne seriyor. Galaxy S21 Ultra'nın bir teleskop lensine sahip olduğunu düşünmek gerekirse bu karşılaştırmayı kazanmasının kesinlikle sürpriz olmadığı aşikar bir durumdur.

İkinci video zoom yetenekleri karşılaştırılıyor

 Samsung'un Galaxy S21 Ultra'nın zoom yeteneği ile iPhone 12 Pro Max'in zoom yeteneğini gözler önüne serildi. İkinci olarak sunulan reklam filminde ise Galaxy S21 Ultra'nın 108 megapiksel çözünürlüğüne sahip olan ana kamerası ile iPhone 12 Pro Max'in 12 megapiksel ana kamerasının karşılaştırılması yapılıyor ve yüksek çözünürlük özelliğine sahip olan bu kameranın görüntüler yakınlaştırıldığında bile net görüntüler sunabiliyor. Her iki akıllı cihazın karşılaştırma videosu da Galaxy S21 Ultra'nın ön plana çıkan özelliklerine odaklandığı için tamamen adil bir karşılaştırma olduğunu söylemek pek de mümkün değildir. Fakat konu reklam filmleri olduğunda bu tür karşılaştırılmaların olması muhtemel olarak değerlendiriliyor. Samsung Galaxy S21 Ultra ve iPhone 12 Pro Max cihazları hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda her iki cihaz hakkında daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Samsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldıSamsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldı
Samsung Galaxy S21 serisi 1 milyondan fazla sattıSamsung Galaxy S21 serisi 1 milyondan fazla sattı
Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı

Galaxy S21 Ultra: Space Zoom | Samsung


PAYLAŞ