Samsung ilk oyuncu telefonu için hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Samsung ilk oyuncu telefonu için hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 15:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Android piyasasının hakimi olan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, oyuncu odaklı akıllı telefonlar için kolları sıvadı.

Son iki senedir her segmentten kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Samsung yeni bir pazara girmeye hazırlanıyor. Ürettiği akıllı telefon modelleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran şirket, ilk oyuncu odaklı telefonunu ilerleyen haftalarda kullanıcıların karşısına çıkaracak. Bildiğimiz üzere mobil oyunların gelişmesi ve mobil oyunlara olan ilginin artmasıyla birlikte akıllı telefon markaları oyuncu odaklı modeller geliştirmeye sevk etti. Hal böyle olunca akıllı telefon piyasasında yepyeni bir rekabet başlamış oldu. Günümüzde pek çok üreticinin girdiği bu pazara Samsung’ta dahil olmaya karar verdi.  Güney Kore merkezli teknoloji devi Galaxy markası altında oyuncu odaklı bir akıllı telefon tasarlamaya başladı. Yeni telefon modeli için ilk patentlerini de alan şirketin ortaya çıkan patent bilgilerine göre yeni telefon, küçük bir fan ve aktif soğutma sistemi ile gelecek.

Samsung Galaxy F52 5G özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy F52 5G özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Oyuncu odaklı telefon yeni bir tasarıma sahip olacak

Bildiğiniz üzere Samsung'un henüz fanlı bir soğutma sistemine sahip herhangi bir akıllı telefonu yok.

Samsung Galaxy M32'den 6.000 mAh batarya sürprizi

Bu nedenle şirkete yakın kaynaklar, Samsung’un mobil oyun tutkunlarını ve oyuncuların ihtiyaçlarını göz önünde tutarak tamamen yeni bir model tasarladığını düşünüyor. Samsung ise şimdilik konuyla ilgili sessiz olmayı tercih ediyor.

Ancak yakında Xiaomi ve Asus’unda oyuncu odaklı telefon serilerine yeni modeller ekleyeceğini düşünürsek  Samsung’un bu pazarda öne çıkabilmek için elini çabuk tutması gerektiğini söylemek yanlış olmaz.

 


Samsung'dan uygun fiyatlı 5G telefon yolda: Galaxy A22Samsung'dan uygun fiyatlı 5G telefon yolda: Galaxy A22
Samsung Display gelecek ekran teknolojilerini tanıttıSamsung Display gelecek ekran teknolojilerini tanıttı

PAYLAŞ