Samsung ile Apple ortak TV işine giriyor - Haberler - indir.com

Samsung ile Apple ortak TV işine giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 00:51:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın değişmeyi planladığı iş planlarını gözler önüne süren bu karar, birbirine yıllardır rakip olan iki teknoloji devlerini bir araya getiriyor. Cupertinolu dev akıllı telefon üreticisi Apple, rakibi Samsung ile annlaşma sağlayarak Samsung Akıllı Televizyon'larda iTunes ve AirPlay 2 özelliklerini destekleyecek. 

Apple'dan çalıntı cihaz sorgulama servisi: etkinleştirme kilidi

Samsung, Apple'a yüklü miktar tazminat ödeyecekSamsung, Apple'a yüklü miktar tazminat ödeyecek

Güney Kore menşei olan teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz günlerde duyurduğu işbirliği kapsamında iTunes içerikleri ilk defa Windows PC'ler dışında başka bir platformda sunacak. Samsung'un yayınlamış olduğu işbirliği duyurusunda Apple ait içeriklerin iTunes Movies and TV Shows ismi altında yeni bir uygulama olarak sunulacağını ifade etti. İki firmanın yaptığı açıklamaya göre ise uygulamanın önümüzdeki Mart veya Nisan ayları içerisinde kullanıcılar  ile buluşabileceğini ifade ediyor. Bahsettiğimiz uygulamanın piyasaya sürülmesi ile beraber 100'den fazla ülkede Samsung TV kullanıcıları iTunes ismi altında sunulan içerikleri satın alabilecekler. Aynı zamanda bu uygulamayı kiralayabilecek ve sahibi oldukları içerikleri kullanıcılar izleyebilecekler.  

Bixby dijital asistanı ile iç içe girecek

Akıllı telefon üretici Samsung'a göre iTunes içeriği, Samsung Akıllı Televizyon'lar da bulunan Bixby dijital asistan ile ortak çalışacak ve içeriklere bu sayede kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Aynı zamanda bu durum daha önceden de duymuş olduğunuz Apple'ın aile dostu video yayın servisi projesine dahil olmuş bir parça olarak da görebilirsiniz.  Sunulacak olan bu servis aynı şekilde Netflix ile rekabet  halinde olacağı tahmin ediliyor.


 Samsung, Apple'a vereceği tazminatı azaltmaya çalışıyor Samsung, Apple'a vereceği tazminatı azaltmaya çalışıyor
Samsung, Apple ve Huawei Ekran Değişim ÜcretleriSamsung, Apple ve Huawei Ekran Değişim Ücretleri

PAYLAŞ