Samsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon Geliştiriyor - Haberler - indir.com

Samsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon Geliştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımını gerçekleştirdiği katlanabilir modeli ile tüm dikkatleri üzerine çeken Samsung, 2 yeni cihazın daha hazırlık aşamasında. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Bir katlanabilir telefon daha: Royole Flexpai

Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek

Samsung Mobil Dünya Kongresi dahilinde tanıtımını gerçekleştirdi Samsung Galaxy Fold modeli ile akıllı telefonların katlanabilir yapısını kullanıcılara sunmayı başardı. Samsung ile başlayan akım pek çok farklı markanın tanıdığı katlanabilir akıllı telefonlar ile bu alana dikkati çekerken son gelen bilgilerde Samsung tarafından 2 yeni cihazın daha hazırlanmaya başlandı ve 2 katlanabilir telefonun daha tanıtılacağı ifade edildi. Yapılan tanıtımlar sonrasında geleceğe dönük olarak planlamalarda katlanabilir telefonların çok daha etkin olacağı ve daha fazla kişi tarafından kullanılacağı ifade edilmişti. Bu açıdan Samsung'un yeni cihazlar için çalışmalarına başlamış olması sürpriz değil.

Yeni modelleri nasıl olacak?

Yabancı kaynaklarda yer alan haberlerde Samsung tarafından geliştirilen bir katlanabilir modelin Samsung W serisi ile tasarım ve kullanım açısından çok benzerlik göstereceği ifade edildi. Katlanabilir telefon eski yıllardan alışkın olduğumuz klasik kapaklı telefonlar gibi bir kullanım sunabilir. Çalışmalar ile ilgili çok fazla detay paylaşılmamış olsa da markanın konu ile ilgili çalışma yaptı net bir şekilde belirtilmiş durumda. Bu açıdan önümüzdeki günlerde marka tarafından bu alanda yapılacak tanıtımlar sürpriz olmayacak. Buna karşın yeni bir telefon tanıtımı özellikle kısa vadede beklenmiyor. 

Katlanabilir telefon pazarının öncüsü Samsung olacak


El Yakan Katlanabilir Akıllı Cihazlara Göre En Ucuz Olan TanıtıldıEl Yakan Katlanabilir Akıllı Cihazlara Göre En Ucuz Olan Tanıtıldı
Türkiye’de katlanabilir modellerde ÖTV ne olacak?Türkiye’de katlanabilir modellerde ÖTV ne olacak?

PAYLAŞ