Samsung Hoparlörü Ekrana Yerleştiriyor - Haberler - indir.com

Samsung Hoparlörü Ekrana Yerleştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 12:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Xiaomi ve Vivo gibi üreticiler cesur hamlelerle hoparlör ızgaraları yerine küçük boşluklar şeklinde üretim yaparken, klasik bir şekilde yaklaşımda bulunan Samsung, "Sound on Display" adı verilen yeni bir yaklaşımda bulundu.

Samsung kullanıcı ve takipçileri için teknolojinin büyük bir sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Samsung Display, geçtiğimiz aylarda yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını sızdırmıştı. Sound on Display, söz konusu teknolojiler arasında uygulanma ihtimali en yüksek olan özelliklerden birisi.

Yeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecekYeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecek

Daha önce yapılmıştı!

Ekranı hoparlör olarak kullanma fikrini uygulayan ilk firma Samsung değil. Bu fikri daha önce Xiaomi Mi Mix ile uygulamaya başlamıştı. Dev Çin'li marka üretici ekranın yanına piezoelektrik hoparlör yerleştirmiş ve sesi doğrudan kulağa aktarıyordu. Bir diğer Çinli üretici Vivo da NEX S modelinde benzer bir teknolojiyi kullanmıştı. Bu da Samsung'un ses iletimi için ekranı kullanan firmalarda ilklere girmeyi  başardığını söylüyor. Sound on Display teknolojisine sahip ekranda ön kamera için bir boşluk olacağı bilinmiyor.

Samsung tarafından sızdırılan bu bilgiler "Sound on Display" de dahil CES 2019 tarihinde gösterilecek. CES 2019 tarihinde Galaxy S10 modelinin de piyasaya sürülmesini düşünürsek, yeni modelde bu özelliği görmemiz muhtemel.


Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!
Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük OlacakSamsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak
Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haberSamsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber

PAYLAŞ