Samsung güncelleme listesi yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung güncelleme listesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-04 10:11:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung firmasının yeni çıkan telefonları ve ya diğer telefonları için yayınlayacağı güncellemeler bir siteden belirtiliyordu. Türkiye için gelecek olan güncellemeler sitede cihazlarla birlikte belirtiliyor ve hangi işletim sistemi olacağı yazıyordu. Samsung firması bu ay için yayınlayacağı güncellemeleri önceden duyursa da geçtiğimiz günlerde güncellemeler de bir değişiklik olmuş tarihleri ileri alınmıştı. İşte bu güncelleme bilgileriyle, Ağustos ayında çıkacak olan güncellemeler hakkında bilgi verilirken Eylül ayında da bir güncelleme geleceğinin bilgisi verildi.

Samsung Güncelleme Tarihleri

Samsung firmasının düzenli olarak yayınladığı güncelleme bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte Samsung firmasının bazı cihazları için Ağustos ayı güncellemesi:

  • Samsung Galaxy A3 / Android 8.0 Oreo / 10 Ağustos
  • Samsung Galaxy A5 / Android 8.0 Oreo / 10 Ağustos
  • Samsung Galaxy A7 / Android 8.0 Oreo / 10 Ağustos
  • Samsung Galaxy J3 / Android 8.0 Oreo / 28 Eylül
  • Samsung Galaxy J5 Pro / Android 8.0 Oreo / 28 Eylül
  • Samsung Galaxy J7 Pro / Android 8.0 Oreo / 28 Eylül

Eylül ayında gelecek olan güncelleme ile ilgili de bilgi veren Samsung firması bu telefonlar için Android 8.0 Oreo güncellemeleri getirecek. Guncelmiyiz.com sitesinden yayınlanan bilgiler doğrultusunda güncellemeleri takip edebilmemiz mümkün. Özellikle de ülkemizde çok kullanılan bir marka olduğunu düşünürsek. Bu güncellemeler şu anda test aşamasında olsa da ilerleyen zamanlarda tamamlanacaktır. Eğer güncellemeleri takip etmek istiyorsanız bu siteye girebilir takip edebilirsiniz. Herhangi bir aksama durumunda direkt olarak güncelleme tarihlerini değiştiriyor. Yukarıda belirttiğimiz telefonlardan birisi sizde varsa güncelleme tarihleri geldiği zaman "Yazılım Güncelleme" menüsünü kontrol etmeyi unutmayın. Sizleri birçok yeni özellik bekliyor.

 





PAYLAŞ