Samsung Gear S4'te bizi neler bekliyor - Haberler - indir.com

Samsung Gear S4'te bizi neler bekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-05 19:45:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı telefon üreticileri her sene yeni amiral gemisi telefon modellerini sunmanın yanı sıra yeni akıllı saat serilerini de sunuyorlar. Şimdi ise Samsung Gear S3 serisinin devamı olması beklenen Gear S4 için yeni detaylar ortaya çıktı. Çıkan ilk bilgilere göre şirketin yeni model üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ve saatin geliştirme aşamasında olduğu ifade ediliyor. Gear S4?ün başlıca olarak Exynos 7270 yerine yeni bir işlemci çipseti ile gelerek yüksek performans sergilemesi bekleniyor.

Ayrıca daha iyi bir batarya optimizasyonu ile iyi pil ömrü beklentiler arasında bulunuyor. Daha iyi antreman içerikleri ve sağlık takip araçlarının olması bekleniyor. Yeni akıllı saat serisinin selefi modeline göre yenilikler sunmasına kesin gözü ile bakılıyor. Rakip Apple Watch tarafında ise kalp ritim takip ve sağlık kategorisi için yeni geliştirmelerin olacağı bekleniyor. 3 trilyon dolarlık bir giyilebilir teknoloji pazarı olduğu düşünülürse, Samsung?nda yeni modelleri ile beraber iyi bir yükseliş yapması bekleniyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus cihazlarında tansiyon ölçümü için yeni bir optik sensör yer alıyordu. Gear S4 serisi ile beraber ise dönebilir ekran ve esnek batarya ile OLED ekran ve dahili kamera gibi yeni teknolojilerin barınması bekleniyor.





PAYLAŞ