Samsung Gear S3 Hakkında Müjdeli Haber - Haberler - indir.com

Samsung Gear S3 Hakkında Müjdeli Haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 10:29:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde de popüler olan akıllı saat modeli Samsung Gear S3 modeli hakkında önemli bir güncelleme yayınlandı. Söz konusu bu yeni güncelleme ile beraber kullanıcıların bir hayli şikayetçi olduğu sorun düzeltilmiş oldu. Samsung’un son akıllı saat modeli olan Galaxy S3 serisi şirketin uzun zamandır piyasada yer alan modeli olarak biliniyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen bu model son zamanlarda büyük bir soruna sahipti. Yayınlanmış olan son yeni güncelleme yaklaşık olarak 10 MB’lık bir boyuta sahip olarak geliyor. Henüz kademe kademe olarak verilen bu güncelleme cihazda yer alan anlık pil düşüşlerini iyileştiriyor.

Galaxy Gear S3 Güncellemesi

Metal Gear Survive oyunu bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu!Metal Gear Survive oyunu bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu!

Bir süre önce 40 gün kullanım süresi sunan özellik gibi benzer bir pil problemi yaşanan Samsung Gear S3 yine güncelleme ile iyileştirilmiş durumda. Güney Koreli şirket modeline sunmuş olduğu yazılım desteğini sürdürürken, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Samsung Gear S3 serisinin sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak model 1.3 inçlik 360 x 360 piksel yuvarlak AMOLED bir ekrana sahip durumda. 4 GB hafızaya sahip olan modelde Exynos 7270 işlemci yer alıyor. 768 MB RAM’e sahip olan Gear S3 NFC, Bluetooth ve Wifi gibi teknolojilere sahip durumda. Ayrıca cihazın pili 380 mAh boyutuna sahip durumda.

Corning Gorilla Glass HR+ ekran korumasına sahip olan cihaz IP68 sertifikası ile suya karşı dayanıklı bir yapıda bulunuyor.


Samsung Gear S4'te bizi neler bekliyorSamsung Gear S4'te bizi neler bekliyor
METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN sistem gereksinimleriMETAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN sistem gereksinimleri
METAL GEAR SOLID V GROUND ZEROES sistem gereksinimleriMETAL GEAR SOLID V GROUND ZEROES sistem gereksinimleri

PAYLAŞ