Samsung Gear Fit Özellikleri ve Tasarım Reklamı (Video) - Haberler - indir.com

Samsung Gear Fit Özellikleri ve Tasarım Reklamı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya Mobil Kongresi 2014'de tanıtılan ve kongreye damgasını vuran Samsung'un sporcular için geliştirdiği akıllı saat konsepti Gear Fit'in öne çıkan özelliklerini sizler için derledik.

Fitness Tracker yani antrenman takipçisi olarak adlandırılan ve giyilebilir teknoloji alanında geliştirilmiş bir akıllı saati olarak öne çıkan Samsung ürünü Gear Fit, sahip olduğu uygulamalarla birlikte basit bir takipçi özelliğinden daha fazlasını sunuyor.

Samsung Gear Fit

Gear Fit ile spor yaptığınız esnada kalp atışlarınızı, nabız ritimlerinizi ve yaktığınızı kalori miktarını kolay bir şekilde ölçebiliyorsunuz. Ayrıca Gear Fit'de yer alan Life Coach uygulaması sayesinde de alınması gereken kalori miktarı, yapılan diyete uyulup uyulmadığı ve yediğiniz yiyeceklerin miktarına bağlı olarak ne kadar kalori yakmanız gerektiğini de sürekli olarak kontrol ederek uygulama aracılığıyla saat üzerinden görebiliyorsunuz.

Tasarım olarak da spor ve günlük kullanım için son derece uygun bir görünüme sahip olan Galaxy Gear Fit27 gram ağırlığa ve kıvrımlı bir ekrana sahip. Bu sayede de saat kolunuza sorunsuz bir şekilde oturabildiği gibi ekranını yerinden çıkararak kayışını da dilediğiniz renk ile değiştirebiliyorsunuz.

Samsung Gear FitAntrenman takipçisi özelliklerine ek olarak size gelen mesajları okuma ve gelen çağrıları reddetme gibi seçenekleri de bulabileceğiniz Gear Fit, sporunuzu yaparken dikkatinizi dağıtacak unsurları da saf dışı etmenizi sağlıyor.

Giyilebilir teknolojiler pazarında önemli bir yere sahip olması muhtemel olan Samsung Gear Fit'in tasarımını ön plana çıkarması için yayınlanan reklam videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Samsung Gear Fit Reklam Filmi


PAYLAŞ