Samsung Galaxy Z Fold Tab iddialı geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold Tab iddialı geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

 

Katlanabilir ekran pazarında güçlü bir yer edinen Samsung’un bu pazara yeni bir ürün eklemeyi düşündüğü öğrenildi. İddialara göre şirketin ilk katlanabilir ekranlı tablet modeli Galaxy Z Fold Tab olabilir.

Samsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyorSamsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyor

Ardı ardına piyasaya sürdüğü telefonlarla katlanabilir ekranlı telefon pazarının büyük bir kısmını ele geçiren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung bu piyasadaki gücünü arttırmak istiyor. Katlanabilir ekranlı bir tablet modeli üzerinde çalışmaya başladığı iddia edilen şirketin bu planını ne zaman hayta geçireceğine dair şimdilik kesin bir bilgi olmadığını da aktarmak da fayda var. Yani buda demek oluyor ki Samsung katlanabilir ekranlı tablet modelini önümüzdeki sene de tanıtabilir, yıllar sonrada. Gizmochina’nın yayımladığı habere göre şirketin Galaxy Z Fold Tab adını verdiği tablet modelini 2022 senesinde kullanıcıların karşısına çıkarabilir.

Aynı kaynaktan gelen bir diğer bilgi ise şirketin Galaxy Z Fold Tab adını verdiği bu modeli, bu sene yaz aylarının sonuna doğru düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyuracağı yönünde. Bir nevi ön tanıtım yapacak olan şirketin etkinlikte Galaxy Z Fold3 ve Galazy Z Flip 3’ü tanıtması da bekleniyor.

Samsung Galaxy M42 5G özellikleri belli oldu

Katlanabilir ekranlı cihazlar pazarından büyük bir gelir elde etmeyi hedef belirlediği anlaşılan şirketin bu pazardaki hırsının geçtiğimiz seneyi gelir açısından beklediği başarıyla kapatamamasından kaynaklandığı düşünülüyor. Akıllı telefon pazarındaki artan rekabet ve pandeminin olumsuz etkileri şirketi yenilikçi teknolojiler üzerinde çalışmaya yönlendirmiş gibi görünüyor. Buda ilerleyen zamanlarda katlanabilir ekranlı telefon pazarında şirketlerin büyük bir savaş içine gireceğini gösteriyor. Galaxy X Fold Tab adıyla piyasaya sürüleceği söylenen tablet modelinin özellikleri hakkında şimdilik herhangi bir bilgi olmasa da, ilerleyen zamanlarda cihazın teknik özelliklerinin ortaya çıkacağı düşünülüyor. Galazy Z Fold Tab hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Samsung yeni modellerinde Armor Frame kullanacakSamsung yeni modellerinde Armor Frame kullanacak
Samsung Galaxy A22 tasarım detayları belli olduSamsung Galaxy A22 tasarım detayları belli oldu

PAYLAŞ