Samsung Galaxy Z Fold nasıl sıfırlanır? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold nasıl sıfırlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Z Fold 3'te verilerin nasıl silineceğini ve fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanacağını öğrenmek için bu aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Galaxy Z Fold 3 hızlı ve çabuk yanıt veren bir telefon olsa da bazen olması gerektiği gibi yanıt vermediği zamanlar vardır. Her telefonun yavaşladığı, uygulamaların kapanmaya başladığı ve genel deneyimin kötüleştiği dönemler vardır. Galaxy Z Fold 3'ünüz eskisi gibi çalışmıyorsa fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi büyük olasılıkla sorunu çözecektir.

Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!

Samsung Galaxy Z Fold 3'ünüzü neden sıfırlamalısınız?

Samsung Galaxy Z Fold 3, fiyatına göre harika özelliklere sahip ve neredeyse tüm uygulamaları hiçbir gecikme olmadan çalıştıran bir telefondur. Ancak, Android sistemi telefonun hızını yavaşlatabilir ve zamanla cihaz kullanılamaz hale gelebilir. Bu durumda genelde fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi önerilir. Sıfırlama, telefonu yavaşlatabilecek önemsiz ve güncel olmayan veriler dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şeyi silerek cihazın rahatlamasını ve yeniden hızlanmasını sağlar.

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 ekranı hakkında yeni sızıntılar

Bu işlemde verileri silmenin bir başka nedeni de bir önyükleme döngüsünden kaçmaktır. Kullanıcılar eski ROM'dan farklı bir özel ROM yüklediğinde bir Android telefon bir önyükleme döngüsüne girer. Bunun tek çözümü verileri silmektir.

1. Galaxy Z Fold 3 Sıfırlama – Ayarlar aracılığıyla fabrika ayarlarına sıfırlama

Bu yöntem çok popüler çünkü telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor. Tek yapmanız gereken ayarlar menüsüne gitmek ne yazık ki her şeyi silen seçeneği seçmek.

  1. Telefonunuzun kilidini açın ve Ayarlar'a gidin.
  2. Aşağı kaydırın ve Genel Yönetim üzerine dokunun ve Sıfırla'yı seçin.
  3. Tüm seçeneklerden Fabrika verilerine sıfırla üzerine dokunun. Telefon, silinecek tüm dosyaları ve kaldırılacak tüm uygulamaları listeleyecektir.
  4. Karşınıza çıkan ekranda Sıfırla seçeğine okunun.

Bu seçeneğe tıkladığınızda cihazınızdan Google hesabınız dahil olmak üzere sistem uygulamaları ve verileri, yüklü uygulamalar, müzik, resimler ve diğer tüm kullanıcı verileri dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şey silinir.

2. Galaxy Z Fold 3 Sıfırlama – Kurtarma Modu ile fabrika ayarlarına sıfırlama

Bu yöntem özellikle telefonunuz bir önyükleme döngüsünde takılı kaldığında ve telefonunuzu ilk yöntemle sıfırlayamadığınızda kullanışlıdır.

  1. Galaxy Z güç düğmesini basılı tutun kapatıp.
  2. Telefon tamamen kapandıktan sonra ses açma + güç tuşlarına  aynı anda basılı tutun. Samsung açılış animasyonu logosunu görene kadar basılı tutmaya devam edin.
  3. Kurtarma modunda birçok seçenek göreceksiniz. Verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini gelmek için ses açma ve azaltma tuşlarını kullanın ve seçmek için güç düğmesine basın.
  4. Karşınıza, telefonunuzdaki tüm verileri silmek istediğinizden emin olup olmadığınıza dair onay isteyen bir ekran gelecektir. Yine, Evet'i s için seçmek için ses tuşlarını kullanın ve  güç düğmesini kullanın.

Samsung Galaxy Z Fold 3'teki tüm veriler silinecek. Sıfırlama işlemi bittiğinde telefonunuzu yeniden başlatın. Telefon açılacak ve yeni gibi olacak. İşlem bittiğinde cihaz otomatik olarak yeniden kurulum isteyecektir.

 


Samsung, Sanal RAM'i ücretsiz sunduSamsung, Sanal RAM'i ücretsiz sundu
Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!

PAYLAŞ