Samsung Galaxy Z Fold 3'te kurtarma moduna nasıl girilir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold 3'te kurtarma moduna nasıl girilir?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 11:00:12
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Z Fold 3'ünüzü kurtarma moduna nasıl başlatacağınızı öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Hem kurtarma hem de indirme modları, hızı, pil ömrünü ve daha fazlasını iyileştirmek için Galaxy Z Fold 3'ün donanım yazılımını değiştirmek ve değiştirmek için kullanılır.

Galaxy Z Fold 3'ü Kurtarma Moduna Nasıl Önyüklersiniz

Kurtarma modu nedir?

Samsung Galaxy Z Fold 3, yüklü bir kurtarma modu ile birlikte gelir. Telefonun ana yazılımında bulunan bu mod Android'de çok önemli olduğu gibi diğer tüm telefonlarda bulunan bir moddur. Android ve tüm uygulamaları içeren bu mod pek çok zaman kurtarıcı görevi görür. Önyükleme döngüsüne takılan bir telefon açılmaz yani kısaca Android animasyonunu gösterir ama Android'i asla yükleyemez. Bu, bozuk bir frimware veya koddaki yanlışlıklardan kaynaklanabilir. 

Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 ekranı hakkında yeni sızıntılar

Telefonı sıfırlayarak kurtarma ile yapabileceğiniz çok sayıda önemli şey vardır, ancak TWRP gibi özel bir kurtarma ile daha da fazlasını yapabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde özel dosyaları, ROM'ları ve modları flaş edebilirsiniz.

Galaxy Z Fold 3 cihazınızda kurtarma moduna girmenin iki yolu vardır. İlk yöntem telefonun fiziksel düğmelerini kullanmak, ikinci yol ise ADB komutları aracılığıyladır. Açıkçası, ilk yöntem daha kolay ve daha hızlıdır, ancak donanım düğmeleri düzgün çalışmıyorsa cihazı farklı komutlarla çalıştırmanız gerekebilir. Bunun için bir yetkili servisten destek almanız telefonu tamamen kitlememek için daha iyi bir seçenek olabilir.

1. Fiziksel Düğmeler

Bu oldukça basittir. Telefonunuzu kapatmak için fiziksel tuşları kullanabilirsiniz. Bu işlemden sonra telefon doğrudan kurtarma moduna geçecektir.

  1. Güç düğmesini basılı tutarak cihazınızı kapatın.
  2. Telefonun tamamen kapalı olduğundan emin olun ve ardından ses açma ve güç tuşlarını aynı anda basılı tutun.
  3. Samsung açılış animasyonu logosunu gördüğünüzde düğmeleri bırakın.
  4. Telefon birkaç saniye içinde kurtarma moduna geçecektir.

İndirme modu nedir?

İndirme modu, Samsung cihazları için gelişmiş bir mod olarak bilinir. Kullanıcılar bu indirme modunu frimware'ler, özel kurtarmaları ve daha fazlasını flaş etmek için kullanır. Özel bir kurtarma işleminizin olmadığı durumlarda, indirme modu bir önyükleme döngüsünden çıkmanın tek yolu budur.

Galaxy Z Fold 3, indirme moduna geçmek için biraz farklı bir yönteme sahiptir. Bu yöntemleri için için listeledik;

  1. Telefonu kaparmak için Güç düğmesini basılı tutun. 
  2. Bir USB kablosunu bilgisayara bağlayın.
  3. Sesi açma ve kısma düğmelerini basılı tutun ve aynı anda USB kablosunu da telefonunuza bağlayın.
  4. Telefonun İndirme Moduna geçtiğini gördüğünüzde düğmeleri bırakın.
  5. Telefon, bu moda girmenin riskleri konusunda sizi uyaracaktır. Onaylamak için ses açma tuşuna bir kez basmanız gerek.
  6. Karşınıza şimdi “İndiriliyor” yazısı çıkacak.

Bu yazı çıktığında telefonun indirme moduna başarıyla girdiği anlamına gelir. Artık stok ROM'ları ve stok bellenimini flaş etmek için Odin'den yararlanabilirsiniz.

Galaxy Z Fold 3'ünüzde indirme ve kurtarma moduna bu şekilde girebilirsiniz. Hala sorun yaşıyorsanız ya da telefonunuzu düzgün şekilde açamıyorsanız yetkili servise danışmanız gerekmektedir.


Samsung, Sanal RAM'i ücretsiz sunduSamsung, Sanal RAM'i ücretsiz sundu
Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!

PAYLAŞ