Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-13 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz aylar içerisinde Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung CEO'su DJ Koh tarafından yapılan açıklamayla beraber çip sorunu yaşanması sebebiyle 2021 yılında Galaxy Note serisi üretimi yapılmasının oldukça zor olduğu dile getirilmişti. Aynı zamanda 2021 yılında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan akıllı cep telefonlardan da söz eden CEO, yaşanan bu krizin arından geleneksel olarak çıkış tarihlerini de değiştirebileceklerini dile getirdi. 

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda beraber çip krizinin çözülmemesi halinde bu yıl yeni bir Note serisi sunulmayacağına da dikkat çeken şirket, bilindiği üzere uzun bir zamandır Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 2 modelleri üzerinde çalışıyor. Şirket yeni nesil katlanabilir akıllı cep telefonları kullanıcılar tarafından şimdiden merak edilirken, bugün ise Güney Koreli şirketten önemli bir haber aktarıldı. Samsung'a yakın olmasıyla bilinen bir kaynak tarafından aktarılan bilgilere göre akıllı cep telefon üreticisinin Temmuz ayının ilk günlerinde Unpacked etkinliği düzenleyebileceğini ve bu etkinlik kapsamında Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 modellerini lanse edeceği görülüyor. Elbette ki şu an için Samsung'dan cihazların özellikleri ve çıkış tarihleri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. 

Samsung ve Gorilla Glass'dan önemli ortaklıkSamsung ve Gorilla Glass'dan önemli ortaklık

Fakat, şirkete yakın olmasıyla bilinen kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere bakıldığında Z Fold 3 modelinin dışında 6.2 inçlik Super AMOLED ekran üzerine kurulacağı ve bu modelin 4.380 mAh boyutundaki bir batarya tarafından güçlendirileceği elde edilen bilgiler arasına yer alıyor. S-Pen desteğine de sahip olacağı aktarılan bu modelin aynı zamanda 7.55 inçlik bir iç ekranla beraber geleceği de konu hakkında elde edilen bilgiler arasındadır. Şu an için Samsung cephesi hakkında elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 ile ilgili detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı
Samsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladıSamsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladı
Samsung kamera için ortaklık değişimine gidebilirSamsung kamera için ortaklık değişimine gidebilir

PAYLAŞ