Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri kalemle geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri kalemle geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni bir karar almış ve yeni Note serisi telefonunu, Galaxy Note 21 ailesini çıkarmayacağını duyurdu. Ancak kalem seven kullanıcılar için ise başka bir seçenek karşımıza çıkıyor. Samsung’un 11 Ağustos tarihinde yılın ikinci büyük Unpacked etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinlik kapsamında yeni kulaklık ve yeni saatlerin duyurulması beklenirken, şirketin yeni iki katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini de göreceğiz. Galaxy Z Flip 3, istiridye yapıda bir telefon olacak. Bu katlanabilir telefonlar ikiye katlanarak çok daha küçük ve taşınabilir hale gelebiliyor. Galaxy Z Fold 3 ise daha çok tablet yapısında olurken, büyük formda tablet, katlanabilir yapıda ise telefon gibi bir formata bürünüyor. Şimdi ise Galaxy Z Fold 3 detayları karşımıza çıkıyor.

Galaxy Z Fold 3 kalemi ile geliyor

Samsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktıSamsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktı

Bildiğiniz üzere Samsung uzun süredir ilk kez Galaxy Note ailesini duyurmayacak. İlk olarak 2011 yılında ilk Galaxy Note serisinin dev 5.3 inçlik ekranı ile ortaya çıkması ve kalem ile gelmesi sektörde büyük bir ses getirmişti. O zamanlar için 5 inçten büyük ekranlar cepte taşınması zor ve tablet gibi cihazlar gözüküyordu. Galaxy Note 21 gelmeyecekken, kaleme sahip seri ise Galaxy Z Fold 3 ile devam edecek. Galaxy Z Fold 3’ün kalem yuvalı bir kılıfı olması beklenirken, Samsung’un kalemi olan S-Pen’e destek sunacak. Ancak cihaza entegre bir manyetik yada yuva yer almayacak.

Ayrıca kalemin tek başına 50 dolar gibi bir fiyata sahip olması da bekleniyor. Samsung’un Note Pack adı verilen Galaxy Z Fold 3’te tam uyum sağlayacak bu kılıf Galaxy Z Fold 3 ile beraber piyasaya sunulacağı telefona uyumlu S-Pen Fold Edition’ın yerleştirilebileceği bir yuva olacak. Ayrıca Galaxy Z Fold 3’ün 1400 dolar seviyelerinde olması da bekleniyor.


Samsung Galaxy M21 2021 Edition tanıtıldıSamsung Galaxy M21 2021 Edition tanıtıldı
Samsung Galaxy S22 65 W'luk hızlı şarj teknolojisine sahip olabilirSamsung Galaxy S22 65 W'luk hızlı şarj teknolojisine sahip olabilir

PAYLAŞ