Samsung Galaxy Z Fold 3 etkinlik tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 etkinlik tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-06 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni Galaxy Z Fold 3, Galaxy Watch 4 ve birçok yeni teknolojisin tanıtacağı Samsung Unpacked 2021 etkinliği yakın bir zamanda gerçekleştirecek. Kore kaynaklı haberlere göre ise söz konusu etkinliği tarihi 11 Ağustos olarak belli oldu. Bu yaz Samsung cephesinden çok sayıda yeni cihaz tanıtımı göreceğiz. Bu modeller arasında katlanabilir akıllı telefonlar, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar gibi birçok ürün olacak. Tüm bu ürünlerin ilk defa tanıtılacak olan etkinlik ise Samsung Unpacked 2021 etkinliği olacak. Kore kaynaklı bir habere göre Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliği için bir ay kadar bir süre kaldı. Etkinliğin tarihi 11 Ağustos olarak açıklanırken, daha önce de etkinliğin Ağustos ayında gerçekleşeceği iddia edilmişti.

Samsung’un yeni cihazları 11 Ağustos’ta geliyor

Samsung'un katlanabilir telefonu Z Fold 3 ve Z Flip 3 detayları sızdırıldıSamsung'un katlanabilir telefonu Z Fold 3 ve Z Flip 3 detayları sızdırıldı

DailyDigitalNews tarafından yapılan bir habere göre Samsung’un bir sonraki etkinliği 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Hali hazırda daha önce Ağustos ayında gerçekleşeceği iddia edilen etkinlik için Samsung’unda paylaştığı mesajlarda yaz sonunda işaret ediliyordu. Etkinlik başlangıç saati olarak Türkiye saatli ile 18.00 olacağı ve YouTube üzerinden yayınlanacağı belirtiliyor. Habere göre Samsung, bu etkinlik ile beş farklı ürün tanıtımı yapacak. Bu ürünler içinde ise Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri dikkat çekiyor. Diğer yandan etkinlikte Galaxy Watch 4 serisinden iki farklı akıllı saat ve şirketin yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 2 modelini de göreceğiz.

Ancak cihazların ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmezken, geçtiğimiz yıllara göre Samsung’un etkinlik sonrasında birkaç hafta içinde satışa sunduğu biliniyor. Galaxy Watch 4 modeller ise Buds 2’yi etkinlikte aynı gün yada sonraki gün satışa sunma ihtimali bulunuyor. Bakalım şirket ne gibi ürünler ile gelecek göreceğiz.


Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı
Samsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ