Samsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-30 17:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un önümüzdeki sene piyasaya süreceği yeni amiral gemileri hakkında yeni bir rapor yayımlandı. Yayımlanan rapor Galaxy S Flip 2’nin çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler veriyor.

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarıyla günden güne popülerleşen Samsung, ürün yelpazesini arttırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz aylarda Galazy Z Flip modelini kullanıcıların beğenisine sunan şirketin tanıtımdan kısa bir süre sonra Galaxy Z Flip2 modeli üzerimde çalışmaya başladığı öğrenilmişti. Önümüzdeki sene resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 2UNPACKED etkinliği kapsamında Galaxy S20 ailesiyle birlikte ilk kez gösterilmişti.

Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu?Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu?

Yeni amiral gemileri hakkında geçtiğimiz aylarda yayımlanan ilk rapor, Galaxy Z Flip 2 modelinin, daha önce olduğu gibi Galaxy S21 serisiyle birlikte tanıtılacağını söylüyordu ki TheLec tarafından bugün yayımlanan bir rapor bu durumun değişeceğini öne sürüyor. Yayımlanan yen rapora göre Samsung, Galaxy Z Flip 2 modelini Galaxy S21 ailesinden önce tanıtacak.

Yayımlanan raporda Galaxy Z Flip 2’nin tanıtım tarihi için net bir tarih verilmese de cihazın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinden sonra tanıtılacağı iddia ediliyor. Hatırlarsanız daha önce gelen haberler Galaxy Z Flip 2 modelinin önümüzdeki yılın yaz aylarına kalabileceği yönündeydi. Ancak bugün ortaya atılan iddialar tanıtım hakkında yapılan diğer sızıntıları tersine çeviriyor.

Samsung Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihi

Sektörel kaynaklardan edilen bilgilere göre ise Samsung önümüzdeki sene katlanabilir ekranlı ürün yelpazesini genişletecek. Daha öncede Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold'un devamı olacak yeni modellerin tanıtılacağı hatta bu modellere ek olarak 3 model daha tanıtılacağı söylenmişti. Bu iddialar daha önceki sızıntıları doğrular nitelikte karşımıza çıkıyor. Bu sızıntılardan yola çıkarak Samsung’un önümüzdeki sene katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarına beş yeni model kazandıracağını söyleyebiliriz. Tabi tüm bunların henüz kesinleşmediğinin altını çizmekte de fayda var.

Samsung Galaxy Z Flip 2 özellikleri ve fiyatı

Yaklaşık olarak 1300 dolar bandında olması beklenen Galaxy Z Flip 2’nin gücünü bazı ülkelerde Exynos 2100 yonga setinden, bazı ülkelerde de Qualcomm Snapdragon 875 yonga setinden alması bekleniyor.  8 GB RAM desteğine sahip olacağı söylenen cihazın 120 Hz ekran yenilime hızını destekleyen AMOLED ekranla geleceği iddia edilmekte. Cihazın en önemli özelliklerinden biri de Samsung'un ilk 5G bağlantı desteğine sahip olacak olan katlanabilir ekranlı telefonu olması. Arka panelinde üç, ön panelinde tek kameraya sahip olacağı iddia edilen Galaxy Z Flip 2'nin kamera özelliklerinin detayları henüz bilinmiyor. 15 W hızlı şarj desteğine sahip olacak cihazın 3.300 mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacağı da cihazın sızdırılan özellikleri arasında. Eğer sızıntılar doğruysa Samsung’un bu modelde batarya performansıyla kullanıcıların beklentilerinin altında kalması olası gibi duruyor. Tabi cihazın teknik ve donanımsal özellikleri henüz tam olarak bilinmediğinden bu konuda yorum yapmak için daha erken. Samsung hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Samsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldıSamsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldı
Samsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyorSamsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyor

PAYLAŞ