Samsung Galaxy Z Flip sızan afiş görüntüsüyle heyecan yarattı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Flip sızan afiş görüntüsüyle heyecan yarattı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 22:09:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un dikey katlanabilir yeni telefonu Galaxy Z Flip hakkında ortaya çıkan yeni sızıntılar cihazın üç farklı noktadan katlanabileceğini gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz sene ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold’u piyasaya süren Samsung cihazlarında bir talihsizlik yaşamıştı. Ekranın kolay kırılma sorunuyla karşı karşıya kalan şirketin sorunu düzeltmesi tahmin edilenden daha uzun sürmüştü. Ailesinin yeni katlanabilir akıllı telefonunu Falaxy Z Flip adıyla duyuran şirket bu kez tanıtım tarihi için acele etmese de yenilikçi teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 11 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip’in dikey katlanabilir bir ekrana sahip olacağı biliniyordu ancak bugün ortaya çıkan afiş görseli cihazın üç farklı noktadan katlanabilir yapıya sahip olacağını düşündü.

Samsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecekSamsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecek

850 dolar ile 100 dolar arası fiyat etiketine sahip olması beklenen Samsung Galaxy Z Flip’in ekranın insan saçı kadar esnek bir camdan üretileceği söyleniyor. Eğer bu söylentiler doğruysa Galaxy Z Flip kullanıcılarına Galaxy Fold’dan daha özel hissettirecek ve daha dayanıklı bir yapıya sahip olacak demek oluyor. Cihazın ekranın üzerinde ek plastik bir tabaka olacağı iddia edilse de bu iddialar henüz netleşmedi.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip

Afiş tasarımındaki üç farklı noktadan katlanma tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Galaxy Z Flip’in böyle bir özelliğe sahip olmasının oldukça güç olduğunu söylemekle birlikte bunun sadece bir tasarım olma olasılığı olduğunu belirtmek de fayda var. Ancak yine de Samsung yeni katlanabilir telefonunda böyle bir teknoloji kullanırsa, bu hamlenin şirketi katlanabilir telefon pazarında öne çıkaracağı da kesin. Yine de bu konuda kesin bir yorum yapmak için 11 Şubat’ı beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy Z Flip özellikleri

Teknolojisiyle Motorola Razr modeline ciddi bir rakip olacak olan Galaxy Z Flip’in 3.300 mAh veya 3.500 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Sağlam bir kaynaktan gelen bilgilere göre 6.7 inç Dinamik AMOLED esnek ekran teknolojisine sahip olacak Galaxy Z Flip’in ana kamerasının 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı ve 10 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir selife kamerasına ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Androd 10 tabanına sahip olacak cihazın gücünü Qualcomm Snapdragon 865 işlemci yongasından alacağı biliniyor. Siyah ve pembe olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacağı bilinen cihazın dahili depolama kapasitesi ise 256 GB olacak.


Samsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleştiSamsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleşti
Samsung Galaxy A41 ve A31'in detayları belli olmaya başladıSamsung Galaxy A41 ve A31'in detayları belli olmaya başladı

PAYLAŞ